0 oy
569 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Ya bu platformu gerçekten bilgi amaçla kullandığına emin mi bazıları. Bi soru soruyor yardımcı olmak adına cevap veriyorsun ama o daha bilgiç bi tavırla öyle değil böyle bilmem ne diyor. Madem doğrusunu biliyorsun neden soruyorsun. Ya da başkası gelip aaa sakin yapma asla onun dediğini ya biz burda bebeklere zarar gelsin diye mi yazıyoruz uğraşıyoruz. Boş boş konuşuyorsunuz. polemik yaratma peşinde olanlar öylesine soru sormak için soranlar meşgul etmesin siteyi. 
notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık post kapatmak zorundayım. Anlayışınız için teşekkür ederim

2 Cevaplar

+1 oy
(3,306 puan) tarafından
Ay canım ne oldu boşver her ne oldu ise de bir yerde sanal işte kontrol edemiyorsun bazen bende tuhaf oluyorum ama burda da günlük hayatım da da direk uzak durmaya çalışıyorum sebebi biraz ilginç gelebilir ama sanki birseyi kafama taksam sütüm gidecek gibi öylesine işlemiş ki biiincaltima
tarafından
Insanın canı sıkılıyor ama ya yardımcı olmaya çalışıyoruz sanki zarar vermeye çalışıyoruz bebege gibi algı yaratıyorlar.
(341 puan) tarafından
Ay canım resmen içimi okudun bende öyleyim
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Sana katılıyorum.  Yorum yapmaya cekiniyo insan.  
tarafından
Aynen. Çok bilmişler var. Ben bana doktorumun söylemediği ya da kendim denemediğim hiç biseyi söylemem asla. Ama herşeye muhalefet olmayı seviyorlar..
(212 puan) tarafından
Gerçekten öyleler.  Denenmis şeyleri söylüyoruz. Herkes anne herkesin evladı var. Kim ister karsidaki bebege zarar vermek

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 485 göst.
19 Şubat 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Mihrenur77 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 315 göst.
24 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Slmh (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 626 göst.
...