0 oy
632 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (120 puan) tarafından

Merhabalar. Kızım 70 günlük. Merak ediyorum ilk ne zaman ne tür oyuncaklar aldınız? Memnun kaldınız mı? Kullanışlı oldu mu? Bebeğe oyuncak ne zaman alınır? Mesela çıngırak, oyun halısı, dönence vb..

8 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
Beşik alırken dönencesi içindeydi ama yeni ilgisini çekmeye başladı 67 günlük suan, oyun halısı almıştım doğmadan ama hala sevemedi 5 dkdan fazla durmuyor, yumuşak müzikli oyuncak almıştım en cok onu seviyor suan. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,421 puan) tarafından
Su an oyun halisi alabilirsiniz cingirakli oyuncak oluyor zaten onlarda gecenlerde bime gelmisti ben ordan aldim pahali bisey degildi 40 tl ye aldım cok sevdi.
0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Oyun halısı aldık canım 79 günlük benim kizimda içinde çıngırak da var zaten iki üç gündür elleriyle cingiraklara vuruyor vurunca hareket ettiğini keşfetti o hareket ettikçe heyecanlanip seviniyor ayaklarını oynatıyor sesler çıkarıyor bide çok canlı renkleri ilgisini çekiyor inceliyor sende oyun halısı ile başlayabilirsin
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Ben hamileyken çıngırak örmüştüm anneannemizde yaklasik 1.5 aylıkken falan aynali çıngırak aldı 71 gunluguz tutamıyor tabi ama sesi dikkatini çekiyor aynasına gülücükler atıyor mimiklerini inceliyor. Babamız da 10 gün önce donencesini aldı donenceyi de çok sevdi gözleriyle takip ediyor arada çığlık atıyor neler anlatiyosa artik :) oyun halısı almadık park yatak aldık onda da donence var müzikli ışıklı titreşimli. Alt açma yerim yoktu o kurtardı 
0 oy
Profil image (609 puan) tarafından
40 gunluk filanken piyanolu oyun halisi aldım 20 dk filan onda kendini oyalabiliyor.Şuan 55 günlüğüz.
(347 puan) tarafından
Bizde aldık bebegimde 40 günlük ama hiç bakmiyor
Profil image (609 puan) tarafından
Benimki çok seviyor elini kaldırıp cingiraklara filan vuruyor ilk aldığımızda da çok sevmişti tabi uzun süre durunca sıkılıyor kucak istiyor
0 oy
Profil image (976 puan) tarafından
40 dan sonra bı cıngırak aldık daha oyuncak almadım
0 oy
(182 puan) tarafından
81günlük şuan yaklaşık 2-3haftadır oyun halısında oynamaya başladı sarkan oyuncaklara vuruyor ama tabi tutamıyor hala. Örgü bebek ve örgülü çıngırak siparişi verdim daha gelmedi ama tutamadığı için şuan çok oynayacağını sanmıyorum zaten. 
0 oy
(602 puan) tarafından
Büyük peluş miki faresi var, hediye gelmişti oğluma. Çok seviyor onu .Yine hediye gelen bizim aldığımız bir kaç çıngırağı var onları da çok seviyor. Oyun halısı aldık bir de. Çok uzun süreli olmasada da orda da eğleniyor epey. 6 ayını bitirecek bu arada. Şimdilik bunlarla oynuyor.Eline aldığında kendine zarar vermeyeceği, düşünce canını acıtmayacağı hafif oyuncaklar tercih ediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 332 göst.
0 oy
18 cevap 926 göst.
3 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Rabia42 (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
0 oy
0 cevap 147 göst.
...