0 oy
2,528 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (195 puan) tarafından
Yardımci olurmusnz

3 Cevaplar

0 oy
Profil image (192 puan) tarafından

image


Benim kizimda öyle oldu. Eczaneden serum seklinde olan serum fizyolojik aldm bu sekilde bi de cekmek icin siringa aldm. 2 mm kadar burun deliklerine sıktım gun icinde 5 kez fln. Aspiratorle devamli cektm tikandikca. Ihlamur ve elma kabugu kaynatip verdim gunluk 30 40 cc kadar. Geceleri göğsüne zeytinyagi sürüp tulbent koydm. Şükür 1 haftada öksürüge cevirmeden atlattık. Ama sürekli serum fizyolojikle burnunu ac ki cigerlerine inmesin akıntı. 

(1,259 puan) tarafından
Vaŕdıreşim eczaneden aldı olması lazım
(195 puan) tarafından
Saol deniyecem insallah olur faydasi
(114 puan) tarafından
Meraba benim oğlum unda bu şekilde tıkalı burun horlar gibi nefes aliyo kıyamam doktorumuz otrinatura aleo vera burun spreyi i verdi buda ise yarar dimi sıkıyorum sonra burun pompası la çekiyim ama Bi suresinra yine aynı şekilde
(1,259 puan) tarafından
Ben onuda kullandım dediginiz gibi o anlık acıyor burnu sonra geri tıkanır bide bebekler sadece burunlarından nefes alırlar o yüzden sürekli acık tutmanız lazım odanın tozu havası nemi kıyafetlerinin yıkandıgı deterjan bunlarda cok etki ediyor
(114 puan) tarafından
Ne kullanabilirim ki sağlık ocağına gidicm de yine soylucm ama işe yarayan bisi varni
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Ben bizzat dıktorun yaptığı gibi temizliyorum burun aspiratorü aldım 2 cc sf enjekte ediyorum tek burun deliğinden zaten diğer burun deliğihdende çıkıyor. Sonrada aspire ediyorum. Dr günde 3 4 defa yapabilirsin demişti çünkü süt bazen çıkabiliyor kustugunda. 100 cc sf eczaneden 3 liraydı. Aspiratörüde sıcak suyla yıkayıp tıkrar kullanıyorum.aspire yoksada peçeteyle silsende çıkıyor sf verdikten sonra.
(390 puan) tarafından
Ben damlatiyorum ama yapamıyorum sıkıp diğerinden çıkartmayı. Genize kacmaz mi ne bileyim. Yan yatirip mi yapiyorsunuz
Profil image (192 puan) tarafından
Yan yatirip yapin kacmiyo genzine merak etmeyin. Akinti cigerlerine inerse daha kötü
(1,054 puan) tarafından
Tam olarak nasıl yapıyorsun canım tekrardan anlatirmisin
Eczeneye n3 dicek 3dim alçak olsa
Nasıl yapmamız lazım
(488 puan) tarafından
Çocuk doktoru bebişimin yüzü kendine dönük olacak şekilde kucağıma verdi. Sonra 2 ml sf çekip iğne kısmını çıkartıp enjektörle hızmı bir şekilde tek burun deliğinde  verdi. Verilen sf 2 burun deliğindende çıktı ve havlu kağıtla zildi içindekilerde havlu kağıda çıktı. Dr temizledinde çok doluydu ben hırıltılı nefesi demiştim. Ben o kadar çok dolmasını beklemeden günlük yap dedi bende burun,aspirakörü var dedim onunla çekebilirsin dedi. Bebişi dik vajiyette tutuyorum. Annem ya da eşim tutuyor bende bu işlemi yapıyorum.
(488 puan) tarafından
https://www.instagram.com/p/B3YzPk5hUdK/?igshid=1p09lgxajj2i2
Bu linkteki gibi fakat burada çok fazla sf uygulamışlar. Benim uyguladığım şekil az miktarda daha etkili olduğunu düşünüyorum.
(1,054 puan) tarafından
Çok çok tes3kkur ederim canım çok sağol ♡
0 oy
(336 puan) tarafından
Serum fizyolojik ve burun aspiratoru al eczaneden 4,5damla damlat sonra aspiratorle cek 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 168 göst.
9 Kasım 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde dijle (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 558 göst.
...