0 oy
366 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (95 puan) tarafından
Arkadaşlar aranızda hem çalışan hem  Emziren anneler var mı? Bebeğim iki aylık şu an sadece anne sütü alıyor. Fakat şubatta çalışmaya başlayacağım bebeğim 5.5 aylık olacak. Mama kullanmak istemiyorum. Emzirmeye nasıl devam edebilirim? Ben yokken anne sütü alsın istiyorum ama nasıl yapacağımı tam bilmiyorum. Fikir verir misiniz? 
Bebek Ayı 2

3 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
ben akşamdan süt sağıyorum biberon tutmuyor bebişim :) anca şırınga ile yarı içiyor yarı döküyormuş :/ eşim iki kere yanıma getiriyor. buzluğa da süt stoğu yapmıştım ancak buzşuktan çıkan sütü ağzına almıyormuş bile 
(95 puan) tarafından
Peki buzluğa stok yapmaya ne zaman başladınız?  5.5 aylık bebek günlük kaç ml süt içer ki? Ben 15.30  gibi evde olurum zaten
(86 puan) tarafından
15 gün kadar önce başladım aynı zamanda iş yerinde de sağıyorum eşim eve giderken götürüyor bebeğim buzluktaki sütü içmiyor. miktar için bir şey diyemiyorum çünkü gün içinde emziriyorum ben onun dışında 200 cc içiyordur belki daha az.
(95 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim cevabın için.
(86 puan) tarafından
rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(87 puan) tarafından
Vaktin varken calisacagin zamana kadar sutunu sağ buzluğa koy ise baslayinca da is yerinde imkanin varsa sağabilirsin akşamları da emzirirsin çalışırken bebeği emanet edeceğin kişide saydığım sutu versin içmesi için mama vermek istemiyorsan da ek olarak yoğurt falan da verebilirsin bence cnm
(95 puan) tarafından
Ben 8 ile 15.30 arası evde olmayacağım. Günlük kaç ml süt yeter ki 5.5 aylık bebeğe? Şimdiden stok yapmaya başlarsam erken olmaz mı ki?
(87 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum valla ne kadar süt lazım bebeğe ama donuk süt buzlukta 3 ay kadar kalbiliyomus su anda erken olabilir son 3 ay kala başlayabilirsin bence ustune de sağdığın tarihi yazarsan daha sağlıklı olur :)
0 oy
(246 puan) tarafından

Sağcaksınız, dondurucuya atacaksınız. Kim bakacaksa benmari usulu eritip içirecek. Zor değil yani. 6 aydan sonra hep öyle hallettik. Bazen günlük sağıp biberonda tuttuk. Ama en iyisi dondurmak.

Gerçi hep kaşıkla içti döke saça ama... İçtiği kardır. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 164 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
2 Eylül 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Oblomov (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
21 Nisan 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aden1502 (36 puan) tarafından soruldu
...