0 oy
229 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (2 puan) tarafından

Kizlar bebegim 34 haftalik dogdu su an hala kuvezde ve emme gibi reflexsi halen yok cikinca beni neler bekliyor emzirmeyi nasil becercem sizinkiler nasil oldu beni aydinlatin allah rizasi icin:(

1 cevap

0 oy
(118 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Ilk kizim 34te doğmuştu cigerleri gelişmemişti ve solunum sıkıntısı vardi bide emme refleksi de olusmamisti 1 ay kuvozde kaldi bu yuzden. Son 3 gun hep emzirdim orda alisma amacli hemsireler yardimci oldu gozlemledi hazir olunca taburcu ettiler. Evde geceleri 2saatte 1 emzirdim uyudugu halde zorla uyandırdım emmek istemese bile zorladim. Gunduzleri gak dese meme verdim guk dese meme verdim her aradiginda her agladiginda meme verdim(baska sorunu yoksa alti pis,gaz vs)

Ilk zamanlar silikon uc kullandim bebegim memeyi tutamadigi icin yardimi cok oldu sonra alistikca attim onlari gerek kalmadi ogrenmisti o emmeyi bende emzirmeyi. Zor olmadi yalniz bakimina cok dikkat etmen gerek cok hassaslar ufacik seyden mikrop geciyor. 5 yas alti cocuklarin yaklasmamasi gerek opulmemesi gerek dokunmadan once ellerin mutlaka yikanmasi gerek. Hijyen onemli benim bebegimi 2aylikken pis pis tarla tozuyla sevdiler yuzunden optuler salyali salyali hasta olmustu. Zor atlattik 6 ay ugrastik iyilesmesi icin. Cok sukur hepsi geciyo buyuyorlar suan 29 aylik oldu ve zehir gibi kizim masallah.
Profil image (2 puan) tarafından
Masallah canim masallah rabbim sana bagislasin insallah:)bende hayirlisiyla bebegimi alirim insallah
(118 puan) tarafından
Sagol allah razi olsun insallab sag salim kavusursunuz sizde hemencecik allah bagislasin evladini ♡
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
10 cevap 341 göst.
0 oy
7 cevap 198 göst.
31 Mart 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Aysemasal (72 puan) tarafından soruldu
...