0 oy
384 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (16 puan) tarafından
Kızlar benim 1 buçuk yaşımda oğlum var şuandada 27 haftalık hamileyim. Oğlum sürekli ayakta sallandı diye alışkanlık etti bebekliğide çok zor geçti ayağımda salladığım kadar uyuyodu indirdiğim anda hatta durdurduğum anda uyanıp ağlıyodu. Şimdi 1 buçuk yaşında hala gece sık sık uyanıyo sallamam için. İkinci doğumum olunca çok fazla zorlanmamak için yeni doğanı sallamamak istiyorum uyutma teknikleriniz nelerdi yardımcı olur musunuz

4 Cevaplar

0 oy
Profil image (387 puan) tarafından
Oğlum 5 ay 11 günlük Ve bugün aldim kararimi sallamaktan yıldım yeter vallahi sinirlerim bozuldu videolar var youtube da onlari izliyorum
Profil image (387 puan) tarafından
2 haftada alisirmis anne kararlı olmali diyor inşallah basaririm :(
-Reklam-
0 oy
Profil image (120 puan) tarafından
Sen ciddimisinniglum 1.5 aylikda verdim uyku egtimini
(16 puan) tarafından
Nasıl başardınız neler denedin ya banada söyleyin bari yeni doğana yapayım
0 oy
(331 puan) tarafından
Canım hemen birak onu sallamayi. Ben kızımida birbucuk yaşında fln bıraktım iki yasa yakındı... 

  Çok zor ama gündüz uyutmadim ağlamasına faln dayandım , onu başka şeylerle meşgul ettim ... Akşamda 9 .30da yatağa koyup bende yanındayım tabi biraz sallanmayinca kipirdayip duruyo ama umursama. Hadi kuzum beraber yan yana uyuyakum fln de.. yarım saate uyur.   Böyle biyle alışır iki haftaya merak etme cnm. 

 Ve sen hamijesin nasıl salliyirsun kendin için en iyisi bu cnm doğum olmadan alışır merak etme.. sadece biraz sabırlı olacaksın.
0 oy
(390 puan) tarafından
Benim bebegim 2 aylik kundaklamak ve beşiğin sallamasina alıştırdım. Kendi bedenimi yormamayi tercih ettim ama illa sallandi besikle. Insallah daha ileri gitmem ama ilk zamanlarda ediniyo bu aliskanligi bebek. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 242 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.
0 oy
11 cevap 503 göst.
24 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Hasar (10 puan) tarafından soruldu
...