0 oy
1,085 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (109 puan) tarafından
Merhaba anneler. Sorum şu ki sezeryandan ne kadar zaman sonra hamile kalmak sıkıntı yasatmaz. Her doktor farkli diyor. Sizin doktorunuz nasil bilgilendirdi bu konuda.

Eşim  cok istiyor ama ben korkuyorum

7 Cevaplar

+1 oy
(167 puan) tarafından

Genelde ortalama cevap 3 yıl kuzum. 

-Reklam-
0 oy
(3,306 puan) tarafından
2 yil dedi canım benim doktorum
(109 puan) tarafından
Sağol canım..
0 oy
Profil image (142 puan) tarafından
Elinden geldiğince uzunca bir süre hamile kalmama çalış, en az 2-3 yıl kadar. Çünki sezeryan kesisinin iç katmanlarının iyileşmesi hemen hemen 3 yılı bulduğunu ve daha erken hamile kalınırsa rahim büyüdükçe bir önceki sezeryan kesisinin olduğu yerden yırtılma meydana gelebileceği ve karın içine doğum olabileceğinden bahsetmişti doktorum. 
(109 puan) tarafından
Korkum bu zaten .doktora danışayım sagol canım
0 oy
(671 puan) tarafından
En az bir sene demişti doktorum 
(109 puan) tarafından
Sağol canım..
0 oy
Profil image (976 puan) tarafından
Benım doktorum 6 aydan ıtıbaren kalabılırsın dedı 3 ay sonra 6 ay olcam ben dusunuyorum kac yasındasın kı erkenden brbek dusunuyo esın
(109 puan) tarafından
Ben 28 yaşındayım da eşim cok istiyor.  Beraber buyurler fln hikayeleri .
Profil image (976 puan) tarafından
Anladım ben 38 yasındayım 103 gunluk kızım var ben de dusunuyorum  6 ay sonra
0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Doktorum hic bise demedi.4 ay sonra isteyerek hamile kaldim. Dogum yaptım hani hamdolsun ne gebelikte ne de dogumda hic sıkıntı yasamadim. Hem istemeyerek 3ay sonra hamile kalip cok dogum yapan var canim. Sende istiyosan 6 ay sonra falan ideal olabilir canim. Zaten bi 9 ayda dogana kadar gecer. 
0 oy
(436 puan) tarafından
İlk bebeğimi erken doğumda kaybetimştim sezeryan olmuştum. Doktorum normlde 2 3 sene izin vermiyorum korun diyoruz ama senn durumun farklı 1 sene sonra düşünebilirsin demişti. 1 sene korundum tam 1 senede hamile kalmam sürdü. Dikişlerim acımıştı birde bemm zor geçiyor hamilelk 36. 6 da sancılar dan dopum yaptım valla 10 gun sancılı bekledim ilaçlarla dikişkerim zorlanmasın daha fazla risk olur 37 den sonra diye doktorum aldı. Ama çok baskısı oldupu için dikişlerim acıyordu korkuyordum doğurmak istiyodum. Herkeste farklı olur tabi. Kuzenö 6 ay sonra hamişti sıkıntı olmadı
(26 puan) tarafından
Ikinci doğumunuz normal mi oldu
(436 puan) tarafından
Hayır sezeryan

İlgili sorular

...