0 oy
425 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (609 puan) tarafından
100 gunluguz Özellikle 2 gündür memeye yaklaştimi basıyor yaygarayi tutturana kadar uğraşıyorum tutunca  emiyor doğal bir süreç mi yoksa meme reddimi yasiyoruz? Biberon emzik kullanmıyoruz .

4 Cevaplar

0 oy
(602 puan) tarafından
Atak haftası olabilir 
Profil image (609 puan) tarafından
Ayy umarim geçici durumdur
(602 puan) tarafından
Geciyo cnm ama pes etme meme vermeye çalış ben ayakta veriyom sallaya sallaya
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
biz de 40 gunluguz basindan beri ayni sekildeyiz resmen kavga gürültü emiyor. sutum az mamada veriyorum. sanirm biberona alistigi icin boyle artik sagiyorum anne sutunu de biberondan veriyorum.ki hedefim memede fazla tutup sutumu arttırıp mamayi kesmek isterken tam.tersi emmeyince sutum.azaliyor azalınca da mamaya mahkumlugumuzu artiyor.Ne yapcam hic bilmiyorum. Ha bugun ha yarın sütüm artar oglan memeye alisir mamayi keserim.derke  40 gun oldu. Fikri olan yazabilir mi??
Profil image (609 puan) tarafından
Biz iyi  emiyorduk emmeyi de seven bebek bilemedim
(20 puan) tarafından
bende aynı senin gibiyim çaresiz kaldım ağlamaktan helak oldu mama verdim yine pes eden yine ben oldum
(662 puan) tarafından
Ben sutumu arttirmk icin bestlak damla kullandm canm tavsiye ederm ama en cok arttiran bebegim emmesi bence biberonla verme alisirsa hic emmez sutun daha da azalir iyice acikinca ver memeyi belki o zmn alir ya da bu bi surectr en azindan meme verdikce oyle olup olmadigini anlarsn
0 oy
(387 puan) tarafından
Bnmkide oyle oldu bu aralar 71 gunluk. Genelde acikinca ve uykusu gelince ikisi ayni anda olunca memede bagiriyor. Hem emmek istiyo emmiyo hemde cok uykusu var. Ben azck ayagmda salliyom 2 dakika uyku moduna gecince emziriyorum. Onun disinda uykusu olmadan acikinca memede kavga etmiyor
Profil image (609 puan) tarafından
Belkide gerçekten dönemsel birşey
0 oy
(197 puan) tarafından
75 günlükken başladı 115 de bitiyor gibi oldu şükür. Uykuya dalarken , hemen uyanır uyanmaz, gece uykusunda biraz rahat emiyordu. Kucakta sallayarak şşşşşş diyerek uyanıkken emiyor şimdi buna da şükür :) özetle geçiyor bir şekilde sabretmek ve o duruma göre çözüm üretmek lazım.
Profil image (609 puan) tarafından
Aynı valla umarım geçer bizimde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
3 cevap 162 göst.
11 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Güneşşşş (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 402 göst.
...