0 oy
208 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından
Kizlar bebegim 143 gunluk. Hem anne sutu hem mama aliyor. Oldum olasi istahli bir bebekti. Kilosu boyu ayina gore fazla. Rakam vermek istemiyorum. Fakat şöyle ki boyuyla kilosu orantili. Ilerde bir sorun olur mu acaba? Doktor da goruyor bisey demiyor ama. Yarin yine kontrol var, bu sefer uzerine biraz duseyim diyorum ama gitmeden tecrube sahibi olan varsa diye burdan da sormak istedim. Sadece anne sutu aliyor olsaydi endise etmezdim ama mama da aliyor diye kafam karisik. Mamayi azaltayim diyorum fakat doymadim diye agliyor yemeden yatmiyor. Kisacasi ayina gore iri bebekleri olan anneler var mi? Sizin doktorunuz ne diyor bu konuda?
Bebek Ayı 4 ay 23 gunluk

1 cevap

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Benim ilk bebeğim mama ve anne sütü ile büyüdü bir sure. Baya kilolu ve uzun boylu bir bebekti. Hatta hemşire bana obezite olur demisti. Dr götürdüm önde gidiyor ama orantılı demişti sıkıntı yapma demişti. Şimdi üç yaşında uzun boylu ve zayıf bir çocuk çünkü kilosunu hep boyuna verdi. Yaşıtlarına oranla boyu uzun. Şimdi ikinci bebeğim o da sadece anne sütü alıyor ve inan baya koca bebek gbi :) hiç sıkıntı yapma belli bir süre sonra o kilolar uçup gidiyorrrr....
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yaa, cok sagol canim. Yani aslinda boyu kisa olsaydi belki ciddi ciddi telaslanirdim ama bi yandan boyu da uzun olunca diyorum acaba bi sorun yok da ben mi abartiyorum. Neyseki cevabin beni rahatlatti :)
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...