0 oy
470 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (95 puan) tarafından
Bebeğim 3 aylık sadece emiyor. Bu günlerde küçük çişini az yapıyor. Acaba doymuyor mu diye şüphelendim. Az önce göğsümün birini sağdım 30 cc süt çıktı. Normalde her emzirmede tek göğsümü veririm onla doyar. Diğer emmesine de diğer göğsümü veirirm. Şimdi benim bebeğim bu 30 cc sütle nasıl doyacak? Çok üzüldüm böyle bişey görünce. Ama bebeğim gayet iyi uyuyor aç olsa uyumaz diyorlar. Sizce neden böyle oluyor? 

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (1,127 puan) tarafından
Endişe etme canım. Sağıma alışkın olmayan memeden süt çıkmaz. Birde bebekler bizim elle yaptigimiz sağından ya da pompayla yapılan sağımdan daha güçlü çekiyor. Çok terliyorsa terle atıyor olabilir. 
(95 puan) tarafından
Evet çok fazla terliyor. İçim rahatladı Bi nebze. Sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmıyor. Çok üzülürüm azalırsa. Kesin artırıyor dediğin Bi tavsiyen varsa  söylersen denemek isterim.
Profil image (1,127 puan) tarafından
Endişe etme o zaman doyuyordur annesi.
Valla ben bir kaç gün önce post paylaştık burda süt yapma ile alakalı. Yeme içme süt yapmaz diye. Bol bol emzir bebeğini seve seve başka süt yapan bir şey yok bence :) ama doğumdan sonra sütüm geç indi benim galactaco damla tavsiye etmişti kuzenim. Onu aldım kullandığım gün sütüm geldi :) tabi ben o zaman çok inanmıştım sütüm inecek bebeğim emecek diye. Beyinde bitiyor süt işi canım bana göre belki inandığım için oldu bilemedim :)
(95 puan) tarafından
Bi bakıma haklısın canım Allahın izniyle inanarak devam edeceğim bebeğimi emzirmeye. İnşallah doya doya emzirebiliriz bebeklerimizi. Çok sağol cevabın için canım.
Profil image (1,127 puan) tarafından
Rica ederim canım iyi geceler :)
(95 puan) tarafından
İyi geceler canım.
-Reklam-
0 oy
(106 puan) tarafından
Bende 6 aydır emziriyorum bazen göğüslerim ağrıyo sağayım diyorum cok az cikiyo bende korkuyodum ama bebek emiyo ya göğüs pompaya alışık olmadığı icin gelmezmiş 
(95 puan) tarafından
Bi ara her gün pompa ile sağıyordum. Gayet güzel süt çıkıyordu. Bir aydır hiç sağmadım. Yine de göğsüm sağımı unutmuş olabilir mi ki?
(106 puan) tarafından
Olur bence bebeğin emmesiyle bir olmuyo ki
0 oy
(103 puan) tarafından

image

canım bana instagramda takip ettiğim emzirme danismani bu karışımı tavsiye etti çok ta ise yaradı bende sen de dene istersen 
(95 puan) tarafından
Çok sağol canım alıp deneyeceğim Allahın izniyle. İnşallah bende de işe yarar.
(103 puan) tarafından
Rica ederim bu arada instagramda emzirme.danismani diye bir sayfa var emzirme danismani bayanin kendisi sıkıntını yazıp mesaj atarsan dm den ücretsiz geri dönüş yapıyor bana o yardımcı oldu aklında bulunsun belki başka bi öneride de bulunabilir
(95 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun takip edip kendisine de danışayım bari yoksa içim rahat etmiyor. Tekrar teşekkür ederim
0 oy
Profil image (112 puan) tarafından
Doymayan bebek aglar canim kilo da aliosa sikinti yapma
(95 puan) tarafından
Kilo alımı şimdiye kadar hep iyiydi ama bundan sonra ne olacak bende merak ediyorum. Tam artık düzene girdi içim rahat oluyordu doyma konusunda yine başladı bu sıkıntılar.
Profil image (112 puan) tarafından
Cnm bebeklerin hergunu degisio sen emzirmekten vazgecme o emdikce sutun gelir zaten beyine direkt sinyal gidiomus cunku:)
(95 puan) tarafından
Maalesef ki silikon göğüs ucu ile emziririyorum bu sebeple de sütümün azalmasından korkuyorum. İnşallah doya doya emzirebilirim bebeğimi. Çabalıyorum bunun için bakalım nereye kadar devam edecek
Profil image (112 puan) tarafından
Sabret canim. Sen
0 oy
(257 puan) tarafından
çiş ve kaka azsa evet azalmış olabilir doktor ile görüş mama takviyesi grekebilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 328 göst.
4 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde 1Ayşoo (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 761 göst.
11 Mart 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde HEKbebek (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 123 göst.
7 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Bbd (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
21 Eylül 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Çağla* (104 puan) tarafından soruldu
...