0 oy
366 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (116 puan) tarafından

Oglum gripti cuma gunu hastaneye götürdük bu sefer özele gittik kan aldilar kan sonucu 1 gün sonra cikar dediler biz bugun gittik az once hastaneden geldik.

Doktor alerjisi yüksek alerjisi var dedi. Neden olabilir diye sordum toz sigara cikolata yedigi yemeklerden onlara dikkat edin dedi.
Kızlar doktor alerji dedi ben cook kötü oldum cook uzuldum kendimi sucluyorum cunku evimi duzgun temizleyemiyorum zaman ayiramiyorum ne gece duzgun uyuyor ne de gunduz uyudugu zman bi yemek yapabiliyorum hep benim yüzümden benimmm :'(:'(..
Kizlar alerji geçermi ne olursunuz gecer diyin ya..
Bebek Ayı 6 aylık

7 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Canim kendini suclama alerjisi varsa vardir bu senin temiz olmadigin anlamina gelmez rabbim baska sıkınti vermesin gecici bisey duzelir
-Reklam-
0 oy
(21 puan) tarafından
Canım benim öncelikle panik olma günümüzde hemen her bebekte var alerji. Benim oğlum da da alerji var şut alerjisi ve ekşi meyve lere. Ek gıdaya geçtik şimdi zorlaniyorm ne yedirsem diye ama rabbim bundan daha büyük sıkıntı vermesin bizimki dikkat et tık geçti. İnsallah neye alerjisi olduğunu bulabilirsin biz deneme yanılma ile bulduk. 
0 oy
tarafından
Pis diye alerji mi olur kendini niye suçluyosun. Zamanla geçiyor genelde.bişeye varsa testiyyapılır sende yeme içmeye dikkat  edersin. Benim büyük oğlum ev tozu küfe alerji çıkmıştı. İlaçlarla atlattık. Çok olsaydı aşı sı var. 
0 oy
(84 puan) tarafından
Canım anneden geçiyormuş bu gebelik dönemin de sende var mı herhangi bir alerji 
0 oy
(251 puan) tarafından
Kendini suçlama canım. Alerjik demek yapısı seninle ne ilgisi var. Tabii bebek olan evde biraz özenli olmak lazım yerlerde yatıyolar surunup emekliyorlar. Ama yani sen temiz değilsin diye olmadı bebeğin onu sil kafandan. Allah başka dermansız dert vermesin
0 oy
tarafından
Kendinizi suçlamayın boş yere alerjinin temizlik le hiç bir alakası yok ben 5 yaşından beri alerji hastasıyım şimdi 35 yaşındanyım küçükken çok köyüydü artık geçti gitti çok nadir rahatsızlanıyorum zaten küçükten başlayan alerjiler çoğunlukla geçiyor bebeğiniz daha çok küçük büyüğünce alerji tesi yaptırıp neye karşı alerjisi olduğunu öğrenin ona göre davranın zaten zamanla geçer gider hiç canınızı sıkmayın 
0 oy
(116 puan) tarafından
Meme raddi yasiyomusunuz bende supheleniyorum başka ne rahatsızlığı vardı bebeginizin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 341 göst.
3 Temmuz 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde nursenkrky (77 puan) tarafından soruldu
...