0 oy
735 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (197 puan) tarafından

Hanımlar ben çok zorlanıyorum çok keserim kan olur falan diye eli kolu cok oynuyor hatta bugün keserken bi tanesini fazla kestim diye azıcık kanadı . Nasıl vicdan azabı duydum canım acıdı :( Sizlerde durum nasıl? 

Bebek Ayı 3 ay

14 Cevaplar

+2 oy
(458 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

uyurken kesiyorum oda uyurken bile kurt kayniyor:)

(197 puan) tarafından
Hahahha harbiden öyle elleri ayakları kafası hepsini oynatıp duruyor :D
-Reklam-
+1 oy
(229 puan) tarafından

Benm kızımda 3 aylık ben uyurken kesiyorum  

(197 puan) tarafından
Ben uyurken dokundum mu hemen uyaniyo .
+1 oy
(48 puan) tarafından

Benimkide uc ay olmak uzere smdiye kdar ugurken kesiyodum ama artik hemen uyaniyo guvenemiyorum uykusuna uyumusken uyandirmakta istemiyorum dun esimle kestim o tuttu ben kestim

(197 puan) tarafından
Iyi yapmışsınız canım :)
+1 oy
(50 puan) tarafından

Sakin bi zamanini denk getiriyorum yada biberonla sut icerken sakin oluyo o ara kesiyorum. Cok dipten kesme canim acir o kendi yuzunu cizmeyecek kadar kes yeter o kadar cok kesme canini acitirsin cok aglar

(197 puan) tarafından
Ya o kadar küçük ki insan bilemiyor ki . Eli sürekli ağzında suratini çiziyor bende çıktığı kadarını kestim aglamiyor inşallah canı acimiyordur
+1 oy
(373 puan) tarafından

Annemle beraber kesiyoruz yoksa durmuyor büyüdükçe daha hareketli olmaya başladı 6 aylık olduk tırnak makasini almak istiyo merak iyice arttı herşeye karşı :)

(197 puan) tarafından
Desene büyüdükçe işimiz daha zor :) ama en azından elleri buyur tırnakları sertlesir o zamana insan ne kestiğini bilir :)
+1 oy
Profil image (1,917 puan) tarafından

Ya uyurken kesiyorum yada emzirirken kesiyorum 

+1 oy
(33 puan) tarafından

Ben banyosunu yaptırdıktan sonra uyurken kesiyorum canım, ama kendi tırnağımı kestiğim gibi değil de parmakları bana bakacak şekilde kesince ne kadar kestiğimi daha iyi anlıyorum  sende öyle deneyebilirsin

(197 puan) tarafından
Zaten bana bakacak şekilde kesiyorum da ama yine de tırnakları miniminnacik insan korkuyor keserken bide benimki uykudayken dokundum mu uyaniyor
+1 oy
(785 puan) tarafından

Normal uyanıkken sakın dururken ona da göstererek kesiyorum ilgisini çekiyor inceliyor 

+1 oy
(164 puan) tarafından

Her annenin başına geldi cnm benimde yüreğim sızlamıştı üstelik etini kesmişti.  Ben genelde ya uyuduğunda yada babası elini tutup ben keserdim ucundan hemen. 

(197 puan) tarafından
Insan çok vicdan azabı duyuyor ya kanayinca kendime nasıl kızıyorum nasıl üzülüyorum öyle olunca.s
+1 oy
(190 puan) tarafından

Konuşarak kesiyorum öyle oldu annecim bak buda böyleymiş bak bunlar ellerin bunlar parmakların kesiyorum ben tırnaklarını eldiven takmiyalim diye felan diye muhabbet ediyorum 

(197 puan) tarafından
Kiz sohbet ederek kessem parmağını keserim yanlışlıkla dikkatim dağılır öyle :) bide bizimki sohbet edince heyecan yapıyor hiç durmuyor :)
(190 puan) tarafından
Bizimki çok şükür dinliyo bakiyo gözümün içine keserken konusmazsam elini çekiyor
+1 oy
(666 puan) tarafından

Ben kucağıma oturtuyorum öyle kesiyorum veya yatarken sıkıca tutuyorum bir yandanda oyalamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor kesene kadar insanın yarı ömrü gidiyor birde çok çabuk uzuyor ya sanki sürekli eli çamaşır bulaşıkta gibi 2 güne bir kesiyorum maşallah jilet gibi keskin birde tırnakları artık kendi suratını pek çizmiyor ama benim yüzüme takmış durumda bu ara :)

(197 puan) tarafından
Aynen ya daha geçen hafta kestim yüzünü cizmesin rahat etsin diye ama bi hafta da yine uzamış büyüme atağı geçiriyorlar demek ki :)
+1 oy
(342 puan) tarafından

Uyurken kesiyorum canım. Yavaş yavaş. Ama keserken ter içinde kalıyorum. çok hareket ediyo uyurken bile

+1 oy
Profil image (534 puan) tarafından

Benim bebegimde 3 aylik olmak uzere bebekler icin kucuk tirnak makasi almistim.dogmadan once onunla uyurken kesiorum uyanikken imkansiz gibo bisi surekli hareket halinde. Korkulu ruya gormektense haberi olmadan kesmek daha mantikli gelio bana. Uzmanlar uyanikken kesin diolar ama bebek uyanik olsada tirnak kesiminden anlamicagi icin bir yasina falan gelsin ozamandan sonra uyanikken denicem insallah.

0 oy
Profil image (36 puan) tarafından

Ben hep banyodan sonra kesiyorum sacini taramadan önce konusarak ilgisini konusmama cekerek.."tirnaklarini uzatmak icin daha erken, biraz daha buyu oje surelim vs. Vs." gibi. suan 5 aylik hic Bir seferinde zorluk cekmedim. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 417 göst.
0 oy
10 cevap 225 göst.
3 Eylül 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Beyza58. (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
13 Nisan 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Minnak bal (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 470 göst.
13 Aralık 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
...