0 oy
630 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (15 puan) tarafından
Bebek Ayı 4.5

2 Cevaplar

0 oy
(186 puan) tarafından
Alerji mamalarının tatları değişik oluyor bi de pregomin as var doktora sorup onu deneyin isterseniz bi
-Reklam-
0 oy
(34 puan) tarafından
Bunu yapma işte canım. Bebeğin içmediği mamayı kesinlikle bebeğine zorla icirme. Neden paranı besin değerleri daha fazla olan manalara vermiyorsunuz. Benim sana tavsiyem Deneme boyları eczacının yada doktorunun önerdiği mamaları verebilirsin. 

Ben bebeğime Hipp, Golden Goat, Sma ve Aptamil verdim. Bu dört markayı da kullandı ama damak zevki en çok Aptamil'i severek içti. Bizde bu sebeple Aptamil kullanıyoruz. Zaten hepsinin tadına bende baktım en tatlı olan Aptamil. 

Şahsi fikrimi soracak olursan Golden Goat yada Aptamil kullan. 

Golden Goat da çok güzel bir süt oğlum onu da severek içti. Üstelik Golden Goat keçi sütlü yani diğer markalardan çok çok daha faydali. Dediğim gibi besin değerlerini karşılaştır ne demek istediğimi anlayacaksın.
(163 puan) tarafından
Süt alerjisi olan bebeklerin kullandığı mamalar hep böyle sizin söyledikleriniz alerjisi olmayanlar için sanırım. Bildiğim kadarıyla devletin karşıladığı alerjenler için 2 mama var biri similac alimentum biri de aptamil pregomin as. Özeller farklı bi mama markası satıyo mu bilmiyorum. Biz pregomin kullanıyoruz onunda tadı fena biberonla içiremedim ama vanilya şurubu alıp 2-3 damlayla karıştırıp verenler varmış. Doktorumda tavsiye etmişti bi deneyin isterseniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 183 göst.
10 Ocak 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde FM (323 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
6 Haziran 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Şilann1 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 308 göst.
27 Nisan 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (125 puan) tarafından soruldu
...