0 oy
733 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (37 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bebeğim 83 günlük 3-4 gündür gazını zor çıkarıyor, çıkarırken ağlıyor, uykusunda ağlıyor, uyuyamıyor. Mama ve anne sütünü biberondan alıyor ama normalde gazını kolay çıkaran bir bebek. 3 ayın sonunda biter deniyor bizimki yeni başlamış olabilir mi? Üşüttük desem pek mümkün değil. Rezene, yavşan otu veriyorum bazen. Acı elma yağı sürüyorum ayak tabanına. Her akşam banyo yaptırıyoruz rahatlıyor. Ama geçicidir değil mi neden böyle oldu anlamadım? Büyüme atağı mı yoksa erken doğduğu için 8.haftada oluyoruz?


1 cevap

0 oy
(19 puan) tarafından
Bizimki 3 aylık olunca başladı tam olarak. Geçicidir diye bekledim bı sure sonra gecmeyince gaz damlasına başladım. Bazen sonradan baslarmis bende hiç gaz sorunu yok derken arkadaşlarım uyarmıştı
(37 puan) tarafından
Yaa bilmiyordum gerçekten. Umarım geçicidir ama bu ihtimal de var yani. Kaç aylık oldunuz, hangi damlayı kullanıyorsunuz ve son durumunuz nedir?
(19 puan) tarafından
Alle viando diye bir damla bana doğumda yazmıştı doktor ama burdada arkadaşlar başka damla isimleri vermişti onları denemedim. Şuan 4 aylık oldu kızım 3 haftadır düzenli kullanıyorum damlasını rahatız şu ara :) tabi gaz bitiyor büyüme atağı başlıyor ama en azından gece rahat uyuyor :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 676 göst.
0 oy
2 cevap 285 göst.
25 Ağustos 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Seda orhan (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,455 göst.
0 oy
8 cevap 872 göst.
...