0 oy
282 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (561 puan) tarafından

Bebeğim 35 günlük doğduktan 15 gün kadar   memeyi tuttu güzel emiyordu 15 günden sonra yine emiyordu fakat aşırı gazı olmaya basladi. Son 5 gundur de meme vermekte çok zorlanıyorum zorla tutuyor iki emiyor geri ağlıyor ve karnından emerken sesler geliyor genzine kaçıyor gibi okuyor arada öksürüyor sonra hem gazdan hemde açlıktan ağlıyor. Sağıp biberon verince sıkıntı olmuyor ama. Ne yapmalıyım neden böyle oluyor

Bu arada sütüm çok olunca sagip veriyorum yine aynısı oluyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm gaz damlası kullanmiyormusun gazdan öyle yapıyordur sancısı vardir
(561 puan) tarafından
Evet canım veriyorum gaz damlası var fayda ediyor biraz ama biberonla emince çok gazida olmuyor
tarafından
Senmi gazlı şeyler tuketiyorsun belki senle alakalıdır
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
Canım bendede aynı sorun var. Rabbim yardımcımız olsun benim bebeğimde 27 günlük bir haftadır başladı gaz belası gece 9 oldumu başlıyor ağlamaya emzirmeye çalışıyorum emmek istiyorsa ama bir iki kez emip ağlayarak bırakıyor ve emerken karnından guruldama sesleri geliyor biz henüz bir çözüm bulamadık ama iki gündür kimyon çayı yapıyorum hem kendim içiyorum hem bebeğe bir iki kaşık veriyorum daha iyi olduğunu düşünüyorum yine ağlıyor ama eskisi kadar değil bir dene derim. Allahım yardımcımız olsun. 
(561 puan) tarafından
Aynen canim 9 da başlıyor 12 ye kadar Allah yardımcımız olsun.kimyon denedik biraz fayda ediyor haklisin
Profil image (116 puan) tarafından
Merhabalar malesef gaz sancısı 15 20 günlük olduktan sonra başlar bebeklerde. Bazılarının çok fazla sancılı geçiyor. Benım oğlum da çok ağlardı. Karnına masaj iyi gelıyor. Bir de bacaklara kelebek hareketi. Zaten gaz sancısı var ise tekrar emzirilmeye çalışıldığında çok sancı yapar memeyi alıp bırakıyor ise gazı çoktur. Omuza yatırıp sırtını hafıf hafıf gezerek ovmak da iyi gelir.
(44 puan) tarafından
Karnına masaj yapıyorum ayaklarıyla egzersiz yaptırıyorum rezene içiyorum ve içiriyorum ama hiçbiri fayda etmiyor dün gece zaten toplamda 1 saat uyumadı. Emmek istiyor ama ağzına alıyor bir iki emip ağlayarak bırakıyor ayaklarını çok çekiyor kendine ne yapacağımı şaşırdım artık.
0 oy
(118 puan) tarafından
Canim biberon sebep olabiliyo gaz sancısı sütün fazla olması pamukçuk vs bunlardan herhangi biri varsa oluyormuş birde acı yemek benimki iki gündür sol tarafı almıyordu cildiriyordu biraz sütümü boşalttım sonra tuttu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 266 göst.
15 Ekim 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Ayse bulbul (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 342 göst.
12 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde yagumr22222 (1,668 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
3 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde ugurlu_ (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 283 göst.
11 Mart 2021 3-6 ay arası bebekler kategorisinde NurEr (19 puan) tarafından soruldu
...