0 oy
479 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar bebegim 1 hafta sonra 6 aylik olacak. Cogunlukla memede uyuyor, benim olmadigim zamanlarda isse diger insanlar ayakta sallayarak uyutuyor. Artik destekli uyumasin diye uyku egitimi vermek istiyorum. 

Aklima en cok yatan yatir/kaldir methodu.

Suanda gece 3-4 kere kalkiyor. 2 gecedir Saat araliklarina bakiyorum 3saatten fazla uyumussa acikabilecegi icin meme veriyorum ama az isse emzirmeden tekrar yatiriyorum.

Bu sekilde uyumasi sabaha karsi 25 dkyi buldu. Once gece uyanmasini azaltarak memeden uzaklastirmak sonrada tamamen bagimsiz hala gelmesini istiyorum. Sizce dogru yoldamiyim?

Sizlerin tecrubeleri nasil? Akil verin bekliyorumm

3 Cevaplar

+1 oy
(12 puan) tarafından
Insragramda baldan_ anne 

Takip etmeni öneririm
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Benim oğlum 3 aylık,ben de uyku eğitimi vermek istiyorum..önceden bebeğim her uyandığında emziriyordum  ama artık geri uyutmaya çalışıyorum,özellikle emzirilerek uyuduğunda daha sık uyAnıp emmek istiyr.

Ben de yatır kaldır üsülunu denemek istiyordum ama bir kitapda emzirilen bebekler için yatır kaldırı anneden başkası ederse daha iyi olur yazşyor ,o yuzden kim west denemeyi dusnuyorun ama cok zor geliyor :/
(42 puan) tarafından
Kim west banada zor geliyor. Yatir kaldirda kucagina alip sakinlestirme imkanin var.  neden baskasinin yapmasini soyliyor kitap?
Birde 3aylik biraz kucuk geldi. 4 ay olmasini bekle istersen canim
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben gece uykularınin düzelmesi için gündüz uykularına dikkat etmek gerekiyor diey okumuştum
(250 puan) tarafından
Ne gibi mesela canım benim bebeğimde 10 aylık saat başı kalkar :(
(57 puan) tarafından
10aylik bebeğin ayakta kalma sürecine göre matematik hesabı gibi hesap yapıp uyku-beslenme-oyun,alt değiştirme tekrar uyku sıralaması var ama bebeğiniz gündüz iyi beslenmezse yada gündüz uykularında dinlenemezse geceye yorgun girer ve saat başı uyanmalar olabilir.Gunduz uykusunu alıyor ve gece uyanınca aç değilse belki de sadece memede uyumak istiyordur o zaman o saatte kalkmayı alışkanlık edinmiştir. Bildiğim kadarıyla 10 aylık bir bebeğin gece beslenmesine gerek yok acıkmadan sabaha kadar uyuyabilir.Sabah sekizden geç kalkmasina izin vermeyin olmadı siz uyandirin gündüz uykusundan yemesin gece de sekizi geçmeden uyusun ki geceye yorgun girmesin Instagram da Tunalıhayat ve melodi uyku sayfalarinda bebeğinizin ayına Uygun düzeni bulabilirsiniz
(250 puan) tarafından
Tamam bakayim teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 273 göst.
18 Şubat 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Pınar Gül (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 398 göst.
0 oy
7 cevap 885 göst.
30 Mart 2019 3-6 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
...