0 oy
428 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba hanımlar oğlum 6aylik ona eğitici oyuncaklar ve peluş oyuncaklar almak istiyorum Türkiye'deki muadilleri pahalı olduğu için aliexpress den getirtmeyi düşünüyorum sizce güvenli olur mu yurtdışından gelmesi getirtip memnun olan yada olmayan var mı?
Bebek Ayı 6

4 Cevaplar

+1 oy
Profil image (329 puan) tarafından
Aliexpressten oyuncak değil ama kendime takı postiş falan almıştım gayet güzel ürünlerdi. Türkiye den tek farkı birebir aynı ürün fakat Türkiye den daha uygun fiyatlı olmasıydı. İyi kide bu siteden almışım demiştim. Atıyorum postiş Türkiye'de 100 ₺ yken o sitede 30 ₺ ye almıştım. Bence tercih edebilirsin. Ha tavsiyem önce az miktarda al dene baktın memnun kaldın devamlı o siteden alırsın. Boşu boşuna e bebek v.s gibi külfetli mağazalara para baymana gerek yok bence. 
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Oyuncak şakaya gelmez. Görüp gereken belgeleri sertifikalı oyuncakları alın. Kalite ucuz değil malesef. Önemli olan sağlığina zarar vermeyecek az ama öz oyuncak. Çok oyuncak almak zaten iyi değil. Daha geçen gün e bebeğin indirimi vardı değerlendirebilirdiniz. Benim bebegim 6.5 aylık 2 3 tane oyuncagı var sadece.  
(77 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Degerlendirebilirdiniz felan ne oluyor belki görmedim 7/24 ebebek takip etmiyorum sonuçta iyi şeyleri güzel birsekilde ifade etmek varken en iyi anne benim edalariyla konuşmak fazla egoist değil mi?
(176 puan) tarafından
Normal bir şekilde yazdım zaten. Ama siz de haklısınız herkesin postuna yorum yapmamak lazım. Anlayan var anlamayan var...
0 oy
(549 puan) tarafından
Artik gumrukte aldigin urun belli bi sayiyi gelince fazla para aliyorlar bu bir ikincisi cok da guvenilir bi site oldugunu dusunmuyorum bazi urunler ya kayboluyor ya hic gelmiyir ornegin esim gecen sene iki tane saat siparis verdi hala gelecek sen dusun artik o yuzden 2 oyuncak almak yerine tek oyuncak alman daha mantikli 
0 oy
(5,307 puan) tarafından
aman sakin canim. Evet siparisin gelir ama hepsi cin'in en dandik plastikleri, o yuzden ucuz. Evet oyuncaklar pahali ama o sagliksiz seylerden 5 tane alacagina iyisinden 1 tane al. Cunku surekli agizlarinda, isiriyorlar, yaliyorlar.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 193 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.
6 Temmuz 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Angel24 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 382 göst.
4 Aralık 2020 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Irmaksmom (384 puan) tarafından soruldu
...