0 oy
354 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (12 puan) tarafından
Güzel anneler bebeğim 30 günlük bu zamana kadar hep sağına yada soluna yatırdım kusarda boğulmasın diye ama sırt üstü yatırın falan diyorlar hangisi doğru? 
Bebek Ayı 30 günlük

5 Cevaplar

0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Bize sırt üstü yatirip basini saga / sola cevirin demisti dr.
(12 puan) tarafından
Benim oğlanın kafası durmuyo ki düzeltiyo Bi şekilde
-Reklam-
0 oy
(362 puan) tarafından
Ben doğdu doğalı sırt üstü yatırdım. Kafası ya sağda ya solda oluyordu. Şuan 49 günlük.  Yine sırt üstü uyutuyorum yatağına 45 derece acı verip . Kendisi sağa sola çeviriyor başını nasıl rahat ederse o tarafa yatıyor . 
0 oy
(85 puan) tarafından
Merhaba Ben de hep sirt ustu yatirdim. Basini hep saga ya da sola cevirirdim. Hatta kizim donem donem ya cok saga ya da cok sola kafasini koyardi hep takip edip degistirirdim. Bu arada tedbirli olun ama akliniza sizi korkutacak seyler getirmeyin. Risk her bebek için var ama kusacak gibi olsalar dahi reflekslerinden oturu cikarabiliyorlar. Cok korkardim kusmasindan emerken dahi kusar mi diye endise eder hale gelmistim ondan dedim. Zamanla anladim gozlem ve tedbir ile ferah olmak gerekiyor. Allah bagislasin.
(12 puan) tarafından
Benim oğlum çok kusuyo ama uyurken kusuyo emerken kusuyo hep kusuyo yani o yüzden korkuyorum utkusundada sürekli irkiliyo zaten kafasını falan çeviriyor sırt üstü yatırmaya korkuyorum o yüzden
(85 puan) tarafından
Cok iyi anliyorum sizi benim kizim da emerken oyle bir oksururdu ki her emzirmede acaba bir sey olur mu korkusu ile basbasa kalirdim. Siz kontrollu yaparsiniz olmadi gunduzden denemeye baslayabilirsiniz en iyisini annesi olarak siz bilirsiniz. Yine de cok evham yapmayin ben cok yaptim simdi dusunuyorum endisemi bebegime bile cok yansitmisim aslinda sadece bize dusun tedbir. Sevgiler.
0 oy
(45 puan) tarafından
Sırt üstü yatırıp kafasını yana doğru çevirebilirsin yan yatırıp mutlaka arkasını önünü desteklemeyi unutma 
0 oy
(887 puan) tarafından
Ben her kalktığında sıralı yatırdım bi sağ bi sol hafif yandı hep kafasını çevirmeye başlayınca sırtüstü yatırdım o istediği tarafa koydu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 342 göst.
5 Aralık 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ayazmoms (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 438 göst.
0 oy
10 cevap 444 göst.
0 oy
5 cevap 316 göst.
...