0 oy
235 göst.
12-24 ay arası bebekler kategorisinde (31 puan) tarafından
Kizlar bi bucuk yasinda kizim var mamaya cok alisti.baska dogru duzgun bisey yediremiyorum cpk ugrastim corbalar yaptim yemedi.bazi seyleri yese bile bi saat sonra gene mama istiyor.nasil duzene oturtucam bebegimin beslenmesini .doktor mama verme dio vermiyorum bu sefer bisey yemio halsiz dusuo:((

2 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Hiç mama vermezseniz olmaz ama azaltabilirsiniz miktarını. Besinleri kendi yiyebileceği şekilde pişirip önğne koymayı denediniz mi? 
(31 puan) tarafından
Gunduzleri azaltmaya calisiyorum kofte yiyo mesela bi saat sonra mama istio.makarna yerdi simdi yemio ne biliyim hergun degisio anlamiyorum.
(158 puan) tarafından
Yedikten sonra istemesinin bi sakıncası olacağını sanmıyorum ama mesela köfteyi yedi bir saat sonra mama istediğinde sevdiği bir meyve teklif etseniz mesela muz bebekler bayılır. Onun dışında bi buçuk yaşında artık çok özel yemekler pişirmemeye çalışın. Yani sizinde sevdiğiniz onunda yiyebileceği şeylerden gidin. Ve onla birlikte sizde yiyin. Siz düzenli beslenmiyorsanuz ondan bile etkilenebilir
-Reklam-
0 oy
(488 puan) tarafından
Böyle bir deneyimim yok ama annelerimizin genel uygulaması çocuk aç kalınca tercih edemeyeceği için istediklerini yedirirlerdi. Birde hazırladıklarını süsleyerek ve oyunmuş gibi yedirmeyi dene.
(31 puan) tarafından
Denedim cnm yemiyor aci acina duruyor agliyor.sebze corbalari yaptim hep bosa gitti .

İlgili bir soru bulunamadı

...