0 oy
317 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (159 puan) tarafından

4 Cevaplar

0 oy
(232 puan) tarafından
Sırtına koydugun havlu islaniyorsa terleyip değiştirmen gerekir hasta aokur çocuk
(159 puan) tarafından
Sırtı uyurken terlıyo sabaha kadar bez koymamıs oluyorum yatakta k kaldırmadıgım surece usurmı genede
-Reklam-
0 oy
tarafından
Değiştir havlu koyma çok kalın daha çok terletiyor. Ağız mendilleri onlar daha iyi. Beninkide öyle hep terli gece. Sümükler akmaya başladı. :-\
(159 puan) tarafından
Benımkıde hırlamaya baslıyo hemen
tarafından
Önüne geçemiyorum valla. Ayy bitse şu kış ama yeni başladı.
0 oy
(57 puan) tarafından
Canım benim kızım da sulara karışıyor sadece uyurken değil emerken de sırılsıklam oluyor terden :( Ama gece yüz üstü yatırıyorum sırtına da ağız mendili koyuyorum hiç terlemiyor yüz üstü yatınca hem sıçramadığı için uyanmıyor da ve karninin üzerinde yattığı için sürekli gaz çıkarıyor . Yüz üstü uyutmaya başladığımdan beri bir çok sıkıntıdan kurtuldum açıkçası :)) 
(387 puan) tarafından
Kac aylik bizmkisini hiz yuzustu alistiramadim 5 aylik sirt ustu yatiyor hep
(57 puan) tarafından
Şuan üç buçuk aylık canım 2 - 3 haftadır bu şekilde yatırıyorum oda çok rahat etti geceleri hic uyanmadan uyuyor sabaha kadar artik. Ama alıştırman lazım. Ben ilk hafta sadece gündüz uykularında yüz üstü yatırdım beş dakikada bir kontrol ettim yüzünün yönünü değiştirirken acaba burnu ağzı kapanır mı diye hiç öyle bir şey olmadı kendi kendine nefes alabilecek konuma geliyor biraz uğraşıp sonra hiç ara vermeden devam ediyor uykusuna :)
(387 puan) tarafından
Cok guzel tebrikler :) insallah hayirlisiyla bizede nasip olur. Bende korktum hep. Gunduz uykusunda denedim bir kac kez biraz gec denedigim icin aninda uyandi bir kacinda aglamaya basladi. Yine gunduz deneyecegim tesekkurler :)
0 oy
(68 puan) tarafından
Woolnat diye bir markanın merinos yününden uyku tulumlari var. Ağırlığının %15i kadar su tutuyor ve çabuk kuruyor. Dolayısıyla teri üzerinde kurumuyor çocuğun. Alanlar hastalıktan kurtulduklarini yazıyor hep. Hesabinibilenanne nin sayfasında görmüştüm. Fiyatları Biraz yüksek ama kalıpları çok geniş olduğu için uzun süre kullanabiliyorsun ve sadece kışın değil 4 mevsim kullanılabilen bir ürün. Ondan almayı planlıyorum bnde 
...