0 oy
385 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından

6 aylik oglum bogaz enfeksiyonu olmustu. Gecen hafta doktora gittik bisuru ilac yazdi. Cok sukur balgam oksuruk atesi vardi. Yavas yavas gitti hepsi..

Ama hiriltisi gitmiyo. Ciger filmi temiz cikti sukur ama bu hiriltinin nedenini bulamiyo doktor. Dun yine dojtordaydik. Baska ilac yazdin gecmezse yatrmam lazim dedi:(. Hiriltiya ne iyi gelir bileniniz varmi? 

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (21 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun benim oglumda 5aylık bronşit olmuş saat başi hava takıyoruz salgın perişan etti yavrucakları allahım şifa versin inşallah  6aylık bebeye bişey de verilmiyor ek gidaya geçsenizde fazla sıkı giydirip terletmamaye bakın burundan ola bilir bol bol serom suyu var burun için otri bebeyele çekin onu deneyin hiç bir zararda yok. 
(4 puan) tarafından
Serum kullaniyorum burnu icin. Burnu acik oldugu zamanda hirliyo:(
Senin bebegin niye bronsit oldu ? Cok cok gecmis olsun. Nasil anlasiliyo bronsit. Kandanmi filmdenmi?
Profil image (21 puan) tarafından
Hırıltısından gün aşirı yıkıyordum uyumadan önce salgın varmiş allahtan erken fark ettik çok teşekkürler sizede geçmiş olsun filmde birşey yoksa cigerden degildir aynen bayanın dedigi gibi geniz akıntısı yapıyor bol bol çek burnunu hiç bir zazarı yok dedi doktor
(4 puan) tarafından
Anladim canim col tesekkur ederim. Serum kullaniyorum burnu icin temizliyorum
-Reklam-
0 oy
(22 puan) tarafından
Geniz akıntısı olabilir valla benimkide hep öyleydi sürekli grip olurdu hırıltısı çok olurdu serum fizyolojik damlatın burnuna iyi gelir ciğerlerin de birsey yoksa hic korkmayin burundan kaynaklıdır. Sürekli doktora götürürdüm hırıltı yüzünden valla doktordan azar işîttm burundan kaynakli diyolardı  hep  meraketmeyin birseyi yoktur.
(4 puan) tarafından
Cigerinde bisey yok dediler ama yine gecmezse farkli ilacla yaticak dio doktor :(
(75 puan) tarafından
Benim kızımda doğduğundan beri var hırıltı burundan kaynakliymiş. Sürekli serum fizyolojik kullanıyoruz. Sizin ne zamana kadar sürdü acaba kızım bir hafta sonra 6 ayı dolduracak hala devam ediyor
(22 puan) tarafından
Bence bir başka doktora da gösterin inşallah önemli birsey yoktur. Ben sanmıyorum genelde burundan kaynaklı oluyor.
(22 puan) tarafından
Sürekli aynı sorun oluyodu 1 yasına kadar sürdü bide alerjikde oluyor burun akıntısı benimki hassastı cok gribal enfeksiyon gecirdik hep hırıltı olurdu yediklerinden kaynaklıda olabiliyor. Şuan 2 yasini 4 ay geçti geniz eti olabilir dedi doktor burnu tıkalı hep  rabbim şifalar versin geçmis olsun.
(4 puan) tarafından
Amin canim  gecmis olsun :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
9 Ocak 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Murnesard (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 575 göst.
0 oy
0 cevap 127 göst.
29 Aralık 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Ftmx (67 puan) tarafından soruldu
...