0 oy
287 göst.
Profil image 12-24 ay arası bebekler kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhabalar;

Oğlum 17 aylık ve yaklaşık 1 aydır gündüz ve gece uykusuna geçerken elimi pijamasının altından göğsüne koyduruyor ve uykuya geçene kadar orda kalmasını istiyor. Uykuya geçiş süremiz de 1saatten fazla olduğu ve yatığı yerin her yanına döndüğü için bu bazen zor oluyor... Bir kaç zamandır da tişört ve kazaklarının altına emziğini oyuncaklarını sokmaya öyle gezdirmeye başladı pedagojik bir sorun mudur acaba?.. Bir pedegogla görüşmeli miyim sizce?.. 

Bebek Ayı 17p

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (473 puan) tarafından
Karnı falanmi ağrıyor acaba 
Profil image (1 puan) tarafından
Her zaman yapıyor ama hep ağrısı olmuyordur herhalde
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
bu haraketin bir anlamı vardır elbet. pedagog değilim profesyonel olarak yorumlayamam. belki sevdiği şeylerin yanında, yakınında olmasını istiyordur. siz de onlardan birisisinizdir. uyku arkadaşı olarak bir oyuncak ya da küçük kumaş denediniz mi.  

daha önce birlikte mi yattınız, uyudunuz? bildiğim kadarıyla   güvenli bağlanmada sorun olunca güvenli olarak ayrılmada da sorunlar oluyor 
Profil image (1 puan) tarafından
Çok şey denedim oyuncak battaniye ama yok yine de ille de ben evet hep yanında yattım doğduğu günden beri sallamadım pış pışlamadım nini söyleyerek yanında yattım.. Belki de dediğiniz gibi budur sebep..
(42 puan) tarafından
ben de bebeğimle birlikte yatıyorum. Adem Güneş " Güvenli Bağlanma " kitabını okuduysaniz orada güvenli bağlanma için  en az 2 yaşına kadar birlikte yatmamız öneriliyor. Güvenli bir sekilde bağlanan bir bebek güvenli bir şekilde ayrılır. Eğer yatağınızı ayırdıysaniz henüz hazır değildir ayrılmaya. yine de siz bir pedagog danışın. umarim her şey yoluna girer

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 269 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
1 gün önce 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Serbaa (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
1 gün önce 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Bbraaa (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 250 göst.
28 Şubat 2024 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Mer (33 puan) tarafından soruldu
...