0 oy
351 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (613 puan) tarafından
Kanguru kullanmaya ne zaman başladınız? Kızım 4 aylık ve henüz 6 kilo. Yavaş yavaş oturmak için kendini kaldırıyor, karnımın üzerinde az da olsa oturtuyorum.bir iki kez kanguruda denedim, çok huysuzluk yapmadı ama ben tamamen kanguruda bırakmaya güvenemedim.solomombaby kanguru var bende.kılavuzunda 4 ay veya 7 kilodan önce koymayınız diyor.deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

5 Cevaplar

+1 oy
(77 puan) tarafından
 Bende kizima solomombaby kanguru kullanıyorum şuan 107 günlük ben 2. Ayından beri yeni doğan aparatiyla kullaniyorum bi sorunla karşılaşmadım bu güne kadar kızımda çok sevdi 4. Aydan sonra birakicam bende aparatı her doktor kontrolunede kangiruyla gidiyoruz doktoruda aksi birsey söylemedi en az haftada bir kullaniyorum şimdilik en buyuk favorimiz bi on ek etrafı inceleyip sonra eve gelene kadar uyumak. Bu arada çok rahat bende hiç bel ağrısı yapmadı kiizm içinde rahat edemezse zaten ağlardı ve hayatta uyumazdi ben memnunum yani cnm 
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim, kullanmaya sabırsızlanıyorum ben de, kucakta zor oluyor.
-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Bende de solomonbaby var yenidogan aparatli 40indan sonra kullandik biz.4uncu ayina girecek dun ilkkez aparatsz denedim gayet iyiydi.oglum icinde bi sure sonra uyuyor ztn cok rahat benim icin.Erkenden alistirin sonra durmaz bence
(613 puan) tarafından
Teşekkürler :) sanki bacak kısmı kıstırmış gibi geliyor bana, 6 kilo olunca benimki küçük kalıyor herhalde diye düşündüm.
(432 puan) tarafından
Ne demek;) Biz 3 aylikken 6kg ydik 4.aya giriyoruz bi cesaretle evde denedim aparatsiz gayet iyiydi. kollari belini kangurunun iyi ayarlamak gerek.ergonomik kanguru ztn bebege zarar vermez.
0 oy
(4,617 puan) tarafından
7 kilodan once kullanilmamasi lazim diyolar direk bebek arabasi alicam ben 200 lira yazik
(613 puan) tarafından
Bugün kontrolümüz var tekrar soracam doktora.gerçi 2 hafta önceki kontrolümüzde kullanabilirsin demişti.
0 oy
Profil image (1,421 puan) tarafından
Ben 3 bucuk aylikken kisa mesafede kullanmaya başladım bebek arabamiz yoktu. Doktor kafasını tutmaya basladiginda kullanabilirsiniz demişti 
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(671 puan) tarafından
Benim kızım da 4.5 aylık 6200 kilosu. Soo baby  comfy Air almıştım daha dün geldi. Onda da 4-12 kilo arası yazıyor. Kanguru doğumdan itibaren kullanılabilen bir gereç. Biz her ne kadar korksak da. 

Dün denedin kizim baya sevdi. Etrafı da izliyor hoşuna gitti epey. O 7 kilo konusunu bilemedim şimdi yanlış bir şey demek istemem ama bence güvenle kullanabilirsiniz. 
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim, evde yavaş yavaş kullanmaya başlıycam.kucak kedisi olduğu için ve eşim gelene kadar yalnız olduğum için hiçbirşey yapamıyorum,mamasını hazırlamak bile zor oluyor. az da olsa özgürlük kazandırır bana.
(671 puan) tarafından
Benim kızım da öyle malesef kucağı çok seviyor eskiden daha fazlaydı şimdi biraz azaldı çok şükür.
(613 puan) tarafından
Büyüdüklerinde zaten sarılmak bile zor olacak :) bu halleri yine en güzeli.
(671 puan) tarafından
Önceden yüzünü boynuma koyup uyurdu orda  şimdi kucağıma aldığım an dimdik duruyor etrafa bakıyor. O günler bile geçmiş gitmiş iyiki bol bol koynuma almışım diyorum :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 152 göst.
10 Ocak 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Fadimeersoz (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
0 oy
7 cevap 305 göst.
26 Kasım 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Zehra Nur kara (102 puan) tarafından soruldu
...