0 oy
434 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (172 puan) tarafından

image

merhaba anneler. Bebeğimin kakası yeşil ve böyle içinde yuvarlak bişeyler vardı. Ayrıca köpürterek kaka yaptı. Neden böyle olabilir bir bilgisi olan var mı? Ayrıca bebeğe ilaç veriyorum. Reflüsü, öksürüğü ve boğaz iltihabı için. 

1 cevap

0 oy
(697 puan) tarafından
muhtemelen ilaçlar yapıyor olabilir . benim oglum 1 hafta yeşil kaka yaptı doktora gittim benim sütüm azdı meğer doymuyor açlıktan dedi doktor mama takviyesine başladık simsi sarı yapio ama gene de doktora gotur 
(172 puan) tarafından
Canım benim sütüm yetiyormuş. Doktor kilo alımı iyi dedi. Benimki de bu ara böyle. Üşüttü mü acaba diye düşünüyorum artık. Bi de böyle sümüksü kaka yapması süt alerjisinden olabilir mi diye düşünüyorum.
(697 puan) tarafından
usutmekle alakası yokmuş bize de hep ole dedi annemler doktor alakası yok dedi sen baya ilaç veriosun belki yapmaya başlamıştır ama götür doktora genede bebisler kuck kıyamıyoruz üzülüyoruz bisey mu var diye
(172 puan) tarafından
Aynen canım yaa bunlar hasta olacağına biz olalım gerçekten. İçim parçalanıyor bir sürü ilaç veriyorum diye. Doktora da attım fotoyu bakalım ne diyecek cevap vermedi daha.
(697 puan) tarafından
aynen canım yaz bana da bakalım ne dicek doktor
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

...