0 oy
347 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (5 puan) tarafından
Bir bucuk aylık bebeğim dün öğledendir 38 derece ile ateşler içinde.. akşam acile götürdük küçük olduğundan sadece ateşine bakıp geri gönderdiler..bi iki hafta önce doktoru antiyotik ile ağrı/ateş düşürücü vermişti mecbur kalmadıkça kullanmayın demişti ama şimdi çol halsiz ateşi var kokulu ishali ve kusma var.. ikisinden de verdim bi sakıncası var mıdır acep ya da başka ne yapabilirim..

3 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım çok büyük geçmiş olsun RABBİM acil  şifalar versin yavruna doktor mecbur kalmadıkça kullanmayın demiş şimdi bebeğin hasta olduğu için kullanmanda bi sakınca olmaya bilir sık sık kullanma ilacı ama bebeğine ilaç iyi gelmezse tekrardan hastahaneye götür bebeğini canım doktor serum verir yada hastahane de müşahade altında tutar. Bişey yapar herhalde bu sefer.
(60 puan) tarafından
Antibiyotik vermiş doktor sık sık kullanma demissin antibiyotik başladıysa bitinceye kadar kullanilmazmi
(316 puan) tarafından
Soruyu tam olarak dikkatli okumadınız galiba soruyu yazan anne nasıl yazmış  doktor mecbur kalmadıkça kullanmayın dedi diye yazmış soruya tekrardan bakarsanız görürsünüz. Hem o küçücük bir bebek yetişkin insan vücüdü ile bebek bünyesini bir tutmayın. İlaçlar bir yerden yapar biryerden yıkar bebek bünyesi bu düzenli olarak antibiyotik kullanmaya vücudu dayanır mı ?
(60 puan) tarafından
Okudum yazıyı gayet net okudum ama antibiyotik bu sonuçta ateş düşürücü gini günü birlik alınamaz öyle degilmi mutlaka enfeksiyona bakılıp öyle kullanılmalı bir haftadır yüksek ateşten bende hastanelerdeydim sürekli ateş düşürücü verip gönderiyorlardı en sonunda kanına baktıydım ve kanda enfeksiyon gördüler Antibiyotik surup verdiler ve bu bitinceye kullanmam gerekiyormus yoksa en başa dönersiniz dedi.buyuzden söylüyorum o doktor nasıl bi doktorlu.Antibiyotigi kafasına göre almasına izin veriyor
(316 puan) tarafından
Canım  soruyu soran anneye tamsiyem başka bir doktora daha gitsin bu ilaçları kullandık faydasını görmedik bebeğim iyileşmedi desin kan tahlili idrar tahlili hepsini istesin gerekeni yaparlar herhalde. RABBİM yar ve yardımcısı olsun çok zor bi durum bebeği.kısa zamanda iyileşir İNŞALLAH.
-Reklam-
0 oy
(139 puan) tarafından
Canım dun post acmistim acilde bebklri hemen eve yolluyorlar benim oglum domuz gribi oldu biz arastirmasak baska doktor suphelenmese su an yavrum daha kotu olabilirdi mutlaka test yaptirin
0 oy
(5 puan) tarafından
Allah razı olsun hepinizden... bugün götürdüm aynı doktora kaka testi istedim yaptırdık sonuç biraz iltahab var antibiyotiği kullan dedi..

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
4 Ekim 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde elalina (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
31 Ağustos 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Husnanur (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
17 Haziran 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Prens annesi3 (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
6 Eylül 2022 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Melek17 (8 puan) tarafından soruldu
...