0 oy
231 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (316 puan) tarafından

Güzel Anneler ,

Bir tane çocuk doktoru ile görüştüm. Dedim ki hocam bebeğim su içmek istemiyor  ne yapabilirim diye soru yönelttim. Doktor bana su bebeğe teklif edilir içmezse zorlanılmaz sık sık teklif edin içmezse zorlamayın çünkü su içmek ihtiyaçtır bebeğin suya ihtiyacı varsa içer. İnsan susadığını beyne giden sinyaller ile anlar bu sinyaller vesilesi ile susadığımızı hissederiz demişti. Birde bebeklerinize yatarak su içirmeyin neden hocam demiştim çünkü yatarak su içirirseniz bebeğinizin kulağında su birikmesi olur ve bebeğinizin kulağı zarar görür demişti.
Kızlar , bebeğinize biberonla yatar pozisyonunda su içirmeyin nasıl su içerebilirsiniz suyu  1 çay bardağına su koyup içerebilirsiniz daha severek su içebilir bebeğiniz hatta bir bardak su da kedinize koyun bebeğinizle beraber için sizden bardaktan nasıl su içildiğini öğrensin. Bardakta hep üzerine dökülüyor su derseniz pipetli suluklar var onlardan alın onu daha çok sevebilir değişiğine gidebilir bebeğiniz suyu böylelikle içebilir ben ikiz annesiyim bardakta içirirken üzerlerine çok su dökülüyordu kıyafetlerini değiştirmekten bıkmıştım pipetlı suluk aldım onunla beraber içiyorlar suyu çok şükür. Rahat ettim. İNŞALLAH bu yazımda size bir faydam dokunur buradan bir tane anneye söz vermiştim su ile ilgilı soru sorucam diye size de söylerim demiştim biraz geç oldu ama sordum.

1 cevap

0 oy
Profil image (892 puan) tarafından
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım.Ben de wee nin pıpetli bardağını aldım kızım ayarlayamıyor çok çekiyo napıcam bilemedim
(316 puan) tarafından
Canım zamanla öğrenir İNŞALLAH.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
7 cevap 235 göst.
0 oy
4 cevap 205 göst.
26 Ağustos 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Seymaİpek (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 275 göst.
8 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Vhb (40 puan) tarafından soruldu
...