0 oy
353 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (23 puan) tarafından
tarafından kapalı

6 günlük kız  bebeğim var ,doğumum çok zor geçmedi. 3 yaşına yaklaşan birde kızım var. Kendimi sağlık açısından kötü hissetmiyorum kendi işlerimi yapabiliyorum. Eşim de bu dönemde çalışmıyor evde bana destek olmak için kendi ailem uzakta oturuyor,burda yalnızım. Ama ya eşimden bekledigim desteği göremediğim için yada gerçekten bir durum var...

Söyle başlamak istiyorum eşimin en yakın arkadaşı nın eşi de benim çok yakın arkadaşım olur. Yani sık sık gider geliriz kocası genellikle yurt dışında oldug u için ve benim esiminde ev tadilat vs işlerini iyi bildiği için onların evindeki taşıma tadilat işlerini felan hep eşim yapar. Gecen ay yeni eve taşındılar haliyle eşim hep onlarda ve zaten eşim cok yardim sever biridir. Ama neden bilmiyorum son günlerde içime şüphe düştü kadın la eşim benim yanımda çok mesafeliler abi diye seslenir eşimden  birşey istemeden önce bana söyler,sonuçta yakın arkadaşım. Kadin Son günlerde çok sık haber  almaya basladi bazi seyleri daha ben soylemeden baktim kadin biliyor, belki yeni doğum yaptığım için haber alıyor bizden günahına da girmek istemiyorum, birde son haftalarda eşime gizli numaradan çok arama gelmeye başladı çalınca kapatıyor kim diye sorunca reklam felan diye geçiştiriyor. Kadın bugünde işten çıkınca  bize gelecekti az önce eşim telefonda konuşuyordu ben seni arabayla alırım dedi birine, ve çıktı .
Kadının eşi yurt dışında benimde çok iyi arkadaşım kızlarımızda çok iyi arkadaş ama bu şüphe beni delirtiyor acaba lohusalık dönemi yüzünden mi yoksa gerçekten şüphelenmeli miyim?
notu ile kapatıldı: Sohbet bölümüne yazarsanız sevinirim anlayışınız için teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,245 göst.
0 oy
1 cevap 239 göst.
0 oy
5 cevap 388 göst.
23 Mayıs 2021 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nefes Durum (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 511 göst.
9 Eylül 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Emine sinan (53 puan) tarafından soruldu
...