0 oy
185 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (282 puan) tarafından
Merhaba güzel anneler. Kızım grip oldu. Doktora gittik kusma olduğu için mottilium ve doxafin verdi. Çok şükür ateş yok. Sadece yenidoğan gibi emip kucakta uyumak istiyor. Ek gıda asla kabul etmiyor. Şurupları bile zor alıyor. Emme sıklığı da azaldı emerken uyuyor az az emiyor. Acile gittik bugün kan tahlili temiz çıktı. İdrar yapmadı. Serum takılacaktı 3 hemşire de damar yolu açamadı serumda takılmadı. Geceleri de kucakta uyumak istiyor. Fena gaz çıkarıp kusuyor. Nasıl geçer bu grip? Ek gıdaya geri nasıl alışır? Başına gelen var mı? Bilgi sahibi olan varsa ne olur yardım etsin. 

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (718 puan) tarafından
Öncelikle gecmis olsun canım. Ek gıdayı biraktigini sanmam hasta oldugu icin istahsizlik olmuştur. Emmeside azaldi diyosun. Zorda olsa ilaçlarını ver canim insa Allah tz zamanda iyi olur. Tedavi icin ek bi yöntem bilmiyorum acikcasi canim .yanlis yonlendirmek istemem. Sorunda yukari ciksin belki yardimci olacak biri gorur.
(282 puan) tarafından
Allah razı olsun canım inşallah teşekkür ederim ♥️.
-Reklam-
0 oy
(5,307 puan) tarafından
Canim hasta oldugu icin oyledir, hastaligi gecince normale doner. Benim oglum da bu ay 2 kez grip oldu ve ikisinde de oyle kucakta uyudu, yataga koydugum gibi uyaniyordu. Sirf dinlensin de nerde uyursa uyusun diye 10 gun kipirdamadan oturdum kucagimda. Iyilesince tekrar yatagina dondu. Malesef bu seneki gripler bir turlu gecmiyor. Biz ailecek 1 aydir gribiz, birbirimize bulastirip duruyoruz. ev revir gibi, herkes hasta, her yerde ilac kutulari..
(282 puan) tarafından
Sizede çok geçmiş olsun. Fazla emmiyor sütüm kesilmesin diye ne yapmalıyım canım ? Manuel pompa almıştım onunla fazla gelmiyor.

İlgili bir soru bulunamadı

...