0 oy
153 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (43 puan) tarafından
168 günlük kızım sadece anne sütü alıyor ama geceleri çok sık uyandığı hatta uyumadigi için belli bir yerden sonra sütüm az gelmeye başlıyor böyle durumlarda kaşık mama versem sorun olur mu 
Bebek Ayı 5.5

3 Cevaplar

0 oy
(367 puan) tarafından
Evet verilir ama  doymuyirdur artık büyümüş artık  gece uyu arasi mama ver biz mama biberon maması ama 6 yaş yaklaşmış sen takımlara başla kaşık hazır mamanyerine bebek kemikli muhallebili manalar başla de sor önerdim sana youtubdan mama vidolari izle 3 gün kuralı uygulayarak havuz patates sakız kabagi taşır.
(43 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(486 puan) tarafından
Verecekseniz formül mama verin. Kaşık maması için erken daha ek gıdaya bile geçmemiş. Ama sütünüz azalmaz çünkü yenidoğan döneminden sonra süt bebek emerken üretiliyor yani ne kadar emerse emsin vücut devamını getiriyor. 
(43 puan) tarafından
Mesela bu gece üç bucuga kadar meme emdi. Üç buçukta uyudu beş buçukta ağlayarak uyandı ağzını MMM sapur şüpur yaptı yine meme verdim ama ben o kadarcik uyku ile hiç sanmıyorum mememin dolduğunu:) sonra altı buçukta yine meme. Saat onda uyandı her gün bu şekilde. Belli bir düzen yok tadıma başlamadım henüz. Kilo alımı da yok bir buçuk aydır 6700 de kilosu. Dr mama ver dedi mamayı biberon reddi olduğu için yemiyor kaşıkla bile yemiyor. Tadını beğenmiyor belki de Bebelac 1 in. Bugün yeni bir mama alıp denemek istiyorum.
(486 puan) tarafından
Memeniz dolmaz artık bende onu söylemeye çalışıyorum. Emdikçe geliyordur ama kilo alımı durduysa doktorda önerdiyse dediğiniz gibi başka bir mamaya geçin ama kaşık maması vermeyin.
(43 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim ayın ikisinde kontrolü var zaten o zaman sorarım doktora tekrardan ne derse onu yaparım.
(486 puan) tarafından
Aynen zaten güvendiğiniz bir doktorsa hiç kimseyi duymadan doktorun söylediğini yapın en güzeli :) inşallah düzene girersiniz :)
0 oy
(8,903 puan) tarafından
Kasik mama değil de formul mama verebilirsiniz. Ama ne kadar sık emzirirseniz sutunuz o kadar artar. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 504 göst.
0 oy
5 cevap 412 göst.
31 Ağustos 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Kbraemre (35 puan) tarafından soruldu
...