0 oy
181 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde tarafından
Selam anneler. Bebeğime ek gıda için yulaf ve un verecem vermesine de organik tam buğday unu ve tam yulaf  nerden alıyorsunuz?

. Migrosta tam buğday unu var ama organik mi Allah bilir. O kadar dikkat ettik bebek şampuanı temiz içerikli olsun pişik kremine deterjanına d vitamini ve kan damlasına dikkat ettik sıra geldi beslenmesine bari ordan  kaçırmayalım..bebek şampuanları mesela içeriği iyi olmayan çok var piyasa da amü bebek şampuanı olarak satılıyor. Güvensiz. Benim  de aklıma takılan ambalajda tam buğday veya tam yulaf diye geçer ama gerçekten de öyle midir. Almalımıyım. Organiği nerden tedarik ediyorsunuz?

 #İkincisi normal irmik bebeğime versem bi sakıncası var mı ?bebek irmikler çok ufalandığı için kanımca besin değeri fakirleşmiştir hangisini kullansam bebek irmik mi normal irmik mi?

#  Pirinç unu kendim yapsam robottan çeksem  hazır satılandan farksız mı olur hazır pirinç unu içende bi madde varmış zararlıymış diye okudum bi yerde (besin değeri  açısından ve sağlık açısından)?

Beni aydınlatın bilgisi olan ve tavsiyesi olan anneler 
Bebek Ayı 7 buçuk

1 cevap

0 oy
(2,505 puan) tarafından
Ben OG'nin ürünlerini kullandım ruşeym,tam buğday unu,keçiboynuzu unu olarak. Kızım 15 aylık şuan memnunum açıkcası.

İrmik olarak normal irmik verdim zaten çok kullanmadım BLW yaptığım için muhallebi tarzını tatlı niyetine verirken kullanıyordum.

Pirinç ununun ise hiç bir besleyiciliği yok o yüzden gereksiz bir ürün. Dediğin şey de glisemik değeridir muhtemelen o da kan şekerini ani yükseltip tokluk veriyor sadece. Hiç kullanmadım.
tarafından
Teşekkürler nerden satın alıyorsunuz online mı
(2,505 puan) tarafından
Evet online alıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 395 göst.
0 oy
3 cevap 235 göst.
27 Ekim 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Zdemir (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
0 oy
11 cevap 635 göst.
...