0 oy
170 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (613 puan) tarafından
Kızım çok hareketli, kolunun bacağının sabit durduğu bir an bile yok.emerken, biberonla mama alırken, alt değiştirirken...sürekli şekilden şekile giriyor, aşağı kaydırıyor kendini, kol bacak çırpıyor, etrafında ne varsa uzanmaya kendine çekmeye çalışıyor..öyle olunca da nasıl bir mama sandalyesi alsam bilemedim.burada paylaşılanlar sanki çok güven vermedi bana, çık hareket eserse sandalye ayakları kırılacakmış gibi sanki.yardımcı olur musunuz? Bir de, ek gıda tadımlarına doktor yönlendirmesiyle başlıyoruz, neler almam lazım?önlük, kaşık vs, mutlaka almalısın desiğiniz neler var?
Bebek Ayı 5 ay

1 cevap

0 oy
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim ne kadar butce ayirdiniz bilmiyorum ama ben kraft monza aldim 550ye. Simdi fiyati nasil bilmiyorum. Ama çok memnunum. Benim kizim da durmuyor tepiniyor ustundeyken falan. Ama cok sukur bir sey olmuyor. Gorunce bile kaliteli oldugu anlasiliyor. Cok para vermek istemiyordum once, ama verdigime degdi. Sirt ayari da var. Biberon verirken falan iyi oluyor. 
(613 puan) tarafından
Fiyat konusunu henüz hiç konuşmadık eşimle, genelde ben araştırıp seçeneklerle giderim ona.aylıksız izinde olduğum için çok yüksek fiyatlar zorlar bizi.bi arştırayım dediğinizi, bakalım en uygun ne kadara bulurum.daha uygun fiyatta öneriler olursa önceliğim olacak ama içime sinen bişey olması yine de fiyattan daha öncelikli :) teşekkür ederim cevabınız için.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
1 cevap 172 göst.
0 oy
0 cevap 115 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
...