0 oy
302 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (115 puan) tarafından
Göz temesı var beni dinliyor anlıyor babayi taniyor babayı sorunca kapıya bakiyor ama taklit pek yok çak yapiyor arada bir gel gel yapıyor bu kadar 

1 cevap

0 oy
(6,550 puan) tarafından
Haftaya 13 aylık olacak konuşuyor birazcık. Yemek yapıyor kahve yapıyor evcilik oynamaya başladık yani. Saklambaç kovalamaca oynuyoruz. Zeka kartlarımızla çok zaman geçiriyoruz. Mesela kedi hangisi diyorum gösteriyor. 9 aylık yürütmüştü şimdi hiç oturmuyor. Biz kitap okurken o da kitabını alıyor mırıldanıyor bişiler. Islak mendillerle yerleri dolapları siliyor. İyi derecede çatal kullanıyor. Yemek yerken sık sık ağzını siliyor peçetesi mutlaka olacak. Bütün gün ilgileniyorum hrp konuşuyoruz onun faydasını görüyorum gelişimi bayapı iyi. 
(115 puan) tarafından
Bende ilgileniyorum hatta isim gücüm oglum ama bilmiyorum pek yapmiyor
(316 puan) tarafından
Canım sen oğlunla ilgilenmeye birşeyler öğretmeye devam et her çocuk bir değildir ben ikiz annesiyim ikiz olmalarına rağmen aralarında farklılık oluyor  her çocuk bir değil vakti zamanı gelince herşeyi yapar sen vazgeçme kendini de çok hırpalama birşeyler öğretmek için. Öğret göster yapmasını bekleme zamanı gelince mükafatını alabilirsin İNŞALLAH.
(115 puan) tarafından
İnşallah kardeşim ya inan çok kafaya takar oldum anlıyor gülüyor ben biseyler gösterirken ama yapmıyor
(316 puan) tarafından
Anladım canım dedim ya zamanı gelince o gösterdiğini de yapar hem üzerine çok fazla gitme ters teper sonra seninle zıtlaşa bilir oyuna çevirir işi daha ne 13 aylık bir bebek o zamanı gelince herşeyi yapar annesi :)
(115 puan) tarafından
Sağol kardesim ya icimi rahatlattın
(316 puan) tarafından
Ne demek canım :)
-Reklam-

İlgili sorular

...