0 oy
455 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (22 puan) tarafından

Kizlar 3 ayimizi doldurduk. Ben yavas yavas ek gida tariflerine onerilerine bakiyorum arastiriyorum. 2 tane kitap goruyorum surekli butun instamomlarda var bu kitaplar. 

Biri " Acıkınca Yer"  , digeri "Bu Çocuk Aç" 

bu kitaplardan hangisini almaliyim hangisindeki tarifler daha guzel. Alan kullanan onerisi olan var mi ? bekliyorum<3:angel::)

3 Cevaplar

0 oy
(373 puan) tarafından
Baya erken baslamissin bakmaya ben hiç duymadım ikisini de bence kitaba gerek yok canım zaten alisiyosun zamanla neler vereceğine hele bı 6 ayını doldursun git gide pratiklesirsin bugün şöyle yapım bugün böyle yapım diye kendin tarifler çıkarmaya baslarsin :)
(184 puan) tarafından
Aynen bende yemek tarifleri var bebege gore hazirlanack menu var onlara bakiyorum ama bizimkide 2 aylik :) bi an once yemek yedrmek istyorum:)
(373 puan) tarafından
Kız o kadar hevesli olmayın çocuk zaten ömür boyu yemek yiyecek bırakın da emsin iyice :))
(22 puan) tarafından
Emiyor zaten cok sukur hic bsey vermedim smdiye kadar cok diyen oldu 2 aylik oldugundan beri ccuk zayiflamis sutun yetmiyo mama ver diyen ama ben inat ettim emziricem diye. Cunku hicbisey benim sutumden faydali degil bebegime bunun bilincindeyim cahil degilim yemek vermeyw merakli hic degilim. Oyle olsam smdiye kadar mamalara ek gidaya baslamistim. Onca soylentilerle. Merak etmeyin merve hanim ben bunun okulunu okudum ve onun annesi benim sagolun yorumunuz icin yinede.
(373 puan) tarafından
Aynı fikirdeyim bende aynilarini yaşadım çünkü :) bence de bebekler için her şeyin en iyisini annesi bilir
-Reklam-
0 oy
(190 puan) tarafından
Canım bende bilmiyorum bizde 3 5 ayligiz ama bu çocuk ac kitabını daha çok görüyorum instegramda felan bende onu sipariş ederkm belki  bide bebeğime ne pişirsem kitabı var ben o yazarın sayfasını takip ediyorum gerçekden çok çok iyi paylaşımlari var çok iyi tarifleri var görüyorum kendi de yapıp paylaşıyor küçük çocuğu da var bilinçli seklilşdeneyip yapıyo 
(22 puan) tarafından
Kim o yazar bende takip edeyim ☺
(190 puan) tarafından
0 oy
(70 puan) tarafından
Benimde kizim 3 buçuk aylık  kitap bakmadim ama şuan ek gıda için yavaş yavaş kaşık önlük mama sandalyesi vs gördükçe alıyorum 
(22 puan) tarafından
Aynen bende gecen bime gelmişti ordan aldim mama sandalyesini yarinda mama kasigini alicam ☺

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
1 Şubat 2023 6-12 ay arası bebekler kategorisinde İrem5050 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
0 oy
6 cevap 260 göst.
28 Şubat 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Öylesinebirii1 (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 249 göst.
12 Ekim 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Alyaaaaa (8 puan) tarafından soruldu
...