0 oy
449 göst.
Doğum Sonrası Anne kategorisinde (70 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Az once doktrdan gldim sigilde mantarda degil dedi.Korkulcak bisey degil dedi.acaba yag bezesimi ki kndimce ole gldi aklima smdi.kasinti vs birsey olmuyo cnki.varmi basina gelen bole hanlar sirke die cok okudum faydadi oluyu acaba??

2 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Cildiyede bakar mi ayrica birde oraya gostereyim mi ki.
-Reklam-
0 oy
(116 puan) tarafından
Ayni şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim çok fena olmuştu. Küçük beyaz bir yağ bezesi gibi başladı. Bir sure o yalnızdı. Doktor baktı yağ bezesi bir şey olmaz dedi geçti. Dogumuma 1 hafta vardı. Doğum telaşı oldu doğum oldu eve geldim falan derken o kadar artmisti ki anlatamam. Lohusaydim bebeğim çok gazliydi kendini unuttum ona bakmaktan. Ams çok fenaydi. Afedersin taharetlenirken el değince kasiniyordu normalde hic bir etkisi yoktu. Sirkeli su sürmeye başladım. Bilmiyorum ondan ni yoksa zaten mi geçecekti de birkaç gün içerisinde azaldı ve yok oldu. Hpv virusu mu ne diyorlar ya tam adini bileme ism de şuan, mantar deyip geçiyordum da sonrasında acaba o muydu ki dedim :/ tekrar olması çok şükür.
(70 puan) tarafından
Bnmde suan minik uc tanae var ici beyz kasinti hic bisey yok canm.daha once kasintim oldugu icin krem kullndim travagol die doktorada soledim o yapmis olabilir dedi.Sirkeli su nasil yapcam ki bn solesen ruca etsemcanm.sulandriptami yoksa direk sirkelu sulnmu yukicam
(116 puan) tarafından
Yani iyi gelir mi bilmiyorum sebep olmayayim da, ben bir çıkmazdaydım internetten okudum yaptım.

Bir kaba sirke ve suyu birleştirip koydum. Pamukla batırıp sürüyordum ara ara durulamiyordum yani. Rabbim şifa versin insaallah. Hamile misin, o zamanlar çok olurmuş diyorlar da.
(70 puan) tarafından
Aminn sail cnm.yok degilimu

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 284 göst.
4 Temmuz 2023 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Adenneva (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 407 göst.
0 oy
1 cevap 455 göst.
7 Nisan 2023 12-24 ay arası bebekler kategorisinde mrvvvb (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
23 Ekim 2022 Doğum Sonrası Anne kategorisinde Yoncammss (65 puan) tarafından soruldu
...