0 oy
487 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (4 puan) tarafından

4 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Evlatlık alıp o niyetle olmasa bile emzire emzire sütünü getiren olmuş, birkaç farklı haber olarak karşıma çıkmıştı, neden olmasın.Aldığı sürece düzenli olarak emzirin bence.sütünüz hiç gelmese bile bebeğiniz sizin kokunuza doyar ve emme güdüsünü de o hoşlukta tatmin etmiş olur.siz de onun kokusuna doyarsınız.hormonların ne yapacağı belli olmaz, bol su içmeye devam :) 
(4 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(613 puan) tarafından
Rica ederim :)
-Reklam-
0 oy
(96 puan) tarafından
Sık sık meme teklif edin. Bebeğiniz emip memeyi boşattıkça beyne 'daha fazla süt üret' uyarısı gider. Siz emzirdikçe sütünüz artar. Özellikle gece uyandıkça emzirmeye çalışın çünkü süt üreten prolaktin hormonu gece tavan yapıyor bebeğiniz gece emdikçe süt daha da artacaktır. Bol su içmeye ve fırsat buldukça da dinlenmeye çalışın. Ben gündüz azıcık kafamı koyup dinlendiğimde bile çok göğsüm bir anda sütle doluyor. Yani ayakta olduğumdan daha hızlı süt üretiliyor
0 oy
(275 puan) tarafından
İnsallah gelir annesi ben okurken duygulandim. Rabbimin hikmeti şimdi nasibi demek :) bebiş ne kadar emerse süt gelmeye devam edermiş 4 yasinda emenler var ve süt geliyor memeden :)
0 oy
(26 puan) tarafından
Bence azda olsa emiyorsa umut var demektir. :)  Öncelikle moralini bozmaman gerekir canım. Benim ikizlerim var. Onlarda emmediler. Düzenli olarak sağım yapıyordum . Bunun yanında bestlak süt artırıcı damla var onu kullanmıştım.  O gerçekten sütü çoğaltıyor. Ben de işe yaramıştı en azından. Emebildiği kadar emsin. Emmezse düzenli olarak sağım yap canım. Bir de tahin helvası süt yapıyor. Yedikten sonra bol su iç. 
(1,141 puan) tarafından
2020 den kalma eski postt cnmmm
...