0 oy
936 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (613 puan) tarafından
Kızım aşırı hareketli olduğu için tam güveneceğim bir mama sandalyesi arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum.beğendiklerim de çok pahalı oluyor.tatamia çok hoşuma gitti, mama sandalyesinden fazlası var.özellikle salıncak olması ilgimi çekti.yenidoğanlar için anneyanı beşik olarak kullananlar bile olmuş, keşke en başında ben de sıfır almış olsaydım.temiz 2.el bulursam almayı düşünüyorum şimdi ama sorum şu, kızım 6 aylık olacak ve 7.5 kilo, salıncak kısmını kullanmak için geç mi kaldık?gündüz genelde kucağımda uyuyor, hiçbir yatağı kabul etmedi.acaba bunda uyuyabilir mi? 2.el de olsa 650den yukarı fiyatlar.3 yaş 17 kiloya kadar kullanıldığı yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ama boşa mı almış olurum?veya başka kalın bacaklı mama sandalyesi tavsiyeniz olur mu?

2 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
Bebegimiz 4 aylik aylik biz aldik 1. El, 2. El bulamadim. Salıncak halini bence uzun sure sure kullanabilirsiniz. Tek sıkıntısı idadan odaya tasirken ben pek beceremiyorum zor oluyor ama onun haricinde cok kullanisli bir urun, bebegim 15dkdan daha fazla durursa ben daha mutlu olucam tabi:)
(613 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim. Güle güle kullanın, umarım bebiş de zamanla daha çok durur :) 650 tlye 2 ürün buldum, birebir görüp pazarlık payıyla karar vericem almaya ama bir soru daha, kılıflar yıkanabilir mi?eğer alırsam kılıfını filan yıkamak istiyorum çünkü.?zaten her bir yanını sirkeli su sıcak su ve biberon deterjanıyla filan silecem ama aksamlar makinede yıkanırsa daha içime sinecek.
(18 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kilifi deriden silinse yeterli olur gibi geldi bana yikanmaktan ziyade
(613 puan) tarafından
Teşekkür ederim.umarım ilanda göründüğü gibi temiz ürün olur.
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Merhaba bizde aldık 6 aylik kızım çok kullanışlı bir urun sadece kumaşında sorun oluyormuş ileride diye duydum hatta yeni model çıkartıyorlarmış 
(613 puan) tarafından
Temiz bulursam 2.el almayı düşünüyorum. Salıncağı hoşuma gitti belki orada uyur diye düşündüm ama endişem şu, kızım hareketli ve kucakta olmayı seviyor.hatta gündüz çoğunlukla kucakta uyumak istiyor.şimdi 2 gündür az da olsa desteksiz de oturmaya başladı.sürekli hareket istiyor.acaba salıncak hoşuna gitmez mi? Bi de eşim ebebekte bulmuş, kendi kendine sallanıyor, müzikli filan, 800 tl civarı.onu mu alsak çok kararsız kaldım.ne zormuş kızıma birşeyler almak :)
(23 puan) tarafından
Valla bizimde öyle hep kucakta ama tekerlekli olduğu için ben çok rahat ettin mutfağa götürüyorum orda salincak pozisyonuna koyuyorum çok hoşuna gitmişti tekerlekli bakın
(613 puan) tarafından
Dikkate alıcam, çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
23 Ekim 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ayse45 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
0 oy
0 cevap 47 göst.
11 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Cimen3372 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 365 göst.
2 Haziran 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde 3mhnads (4,073 puan) tarafından soruldu
...