0 oy
523 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba. Benim kız bebeğim bugün 3 ayını doldurdu. Son 4-5 gündür bebeğim çok halsiz ve en önemlisi aşırı çığlık atarak uyanmaları var. Bazen hiçbir şey yokken durduk yere de ağlıyordu. Bugün hastaneye gittik ve idrar testi yaptılar. İdrarındaki değer 5 üstü olursa dikkate alınırmış bizimkisi 13 çıktı. Neyse bir antibiyotik yazdı doktor bebek için. Ona başlayacağız. Bu arada bebeğim de ateş, iştahsızlık vs hiç olmadı. Aynı sorunu yaşayanlar konu hakkında tavsiyede bulunabilirler mi? Biraz tedirginim açıkçası. 
Bebek Ayı 3 aylık

3 Cevaplar

0 oy
(35 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Canım benim kizimada  2 buçuk aylıkken idrar yolu enfeksiyonu silme yoğunluk dediler yatış yapılacaktı bende bi yerde okumuştum kız çocuklarında torbayla alınan idrarda vajina yapısından dolayı enfeksiyon çıkıyormuş o yüzden gereksiz yere antibiyotuk kullanırlar serum da diye başka hastaneye götürüp sondayla idrar alıp baktılar enfeksiyon yokmuş. Sizinde aklınızda olsun torbayla alınan idrar sonuçları yanıltıcı olabiliyor bize sondayla idrar alan doktor dedi ki eğer bebeğimiz turuncu kirmizimsi yani koyu  idrar yaparsa mide bulantısı fln olup idrar yaparken ağlarsa bilinki enfeksiyon vardır o yüzden idrarina dikkat etmek lazım. Bilginiz olsun diye uzun yazdım kusura bakmayın   :)

(26 puan) tarafından
Merhaba. Teşekkür ederim. Bizim doktorumuz da aynı şeyi söyledi. O yüzden sonda ile çekti ve teste yolladı.
(35 puan) tarafından
Anladım inşallah temiz çıkar
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim kızımda 2 aylık bizdede enfeksiyon var iki gündur antibiyotik kullanıyoruz 10 gün sonra geçmezse yatış yapılacakmış inşallah bebeklerimiz bir an önce iyileşir canım 
(26 puan) tarafından
Bize de geçmezse bir serum verilir dedi doktor ama antibiyotik büyük olasılıkla işe yararmış.
(76 puan) tarafından
İnşallah seruma gerek kalmaz canları yanmasın evet antibiyotik 3 gunde etkisini gösteriyormus
0 oy
(911 puan) tarafından
oluyor maalesef ya.. bizimde olmustu antibiyotikle gecti.. islak mendille degil pamukla sil altini ve kakali birakma hic altini.. yarim saatte bi kontrol et.. 1 kere oldu daha da olmadi cok sukur.. 
(26 puan) tarafından
İnş bizim de bir daha olmaz.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 206 göst.
29 Mayıs 2021 Doğum Sonrası Anne kategorisinde NerminElif (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 446 göst.
...