0 oy
2,402 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (58 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gece 2 saat te bir surekli uyanior dogdu dogali hep boyle oncelwei saat basiydi simdi 2 saatte bir uyanip mama icip uyuyo uykusuzluktan bittim aetik dr verdi bu damlayi .... bi kere kullandim daha bir fayda gormedim

Kullanan var mi

5 Cevaplar

0 oy
(5,307 puan) tarafından
Ben de bi kac gun kullandim bi fayda gormedim. Sonra da icine sinmedi devam etmek
(58 puan) tarafından
Bende 4 gun bi degisiklik  yaaa  1.5 saate bir uyanmak ne demek  sastim kaldim
(5,307 puan) tarafından
Benimki 3-4 atlikken 4 saat filan uyuyordu. 5.aya dogru bir bozuldu 7.ay doldu hala toparlamadi. Arada dis cikardi, yenileri geliyor filan iyice sacmaladi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde doğduğundan beri uyanıyor. Heryerim tutuldu. Birde ağlıyor şimdi.1saatte uyanıyor çok yuruldum. Nezaman biticek bilmiyorum. 
(58 puan) tarafından
Aynen aynen dogdugundan beri boyleyiz  cok yorgun bedenim cooook
(111 puan) tarafından
Birtek ben böyleyim sanıyordum :/ gece gündüz oturuyoruz bizde artık dün gece yorgunluk dan agladim
0 oy
(30 puan) tarafından
ben kullandım kızımda, uyku rutinine ekledım. Hem uykuları düzene girdi hem de uyku saatlerini düzene soktum 4. günde. İçe sinmeyecek hiç bir şey y ok. Bu damlanın hiç bir zararı yok. Araştırdım ben de çok, hatta kendıme bile kullanıdm, faydasını gordum. İçeriği tamamen bitkisel. Doğru kullanıldığından bitkilerin gücüne çok inanıyorum. uyku ilacı değil, bağımlılık yapmıyor. Kötü rüyalar gördüğünde ya da uykudan ağlayarak uyandığı günlerde de kullanıyorum. Çok daha rahat uyuyor. Uyku beslenmeden çok çok daha önemli arkadaşlar. Çocuk gün için de yer yemez, aç kalmaz ama uykusuz kalması gün içindeki tüm aktivitleerini hatta beslenmesini bile etkiliyor. İçiniz rahat düzenli kullanın derim.ç Fydasını göreceksiniz siz de. 
(695 puan) tarafından
Kacaylikken kullandınız acaba ?
(30 puan) tarafından
Merhaba, 5. aya girdiğimizde ilk kullandım. ara ara uykuları bozuldukça da kullanmaya devam ettim. bitkilerin yapraklarından oluşturulan bir damla bu, içerisinde beyni zihni ya da bedeni uyuşturacak hiç bir şey yok. O yzüden kullanmada ya da kullandığımıza dair bahsetmekte herhangi bir sakınca yok. Eczaneden temin ediliyor, yaş grubuna göre kullanım miktarı değişiyor. Kızım şimdi 3,5 yaşında nerdeyse. Hatta bu sabah anne korkuyorum, korkunc canavarlar görüyorum deyince bu sabah kalktığında akşam yatarken damladan verdim, biraz konuştum telkin ettim. Sonra da akşam yürüyüşüme çıktım babası evdeyken. Döndüğümde uyumuştu.
0 oy
tarafından

Ben damla filan kullanmadım bugün tam 7 aylığız 1 haftadır filan bnmki de iyice sapıttı kabızlığı da var zaten dün öyle aklıma geldi anasonla rezene demledim 15 cc kadar içti sadece 2 defa emmeye uyandı o kadar sabah kakasını da yaptı.

Gece boyu nerdeyse 10 defa uyanan sabah da sekizde kalkan çocuk  sadece 2 defa kalktı ve 9.30 gibi uyandı doğdu doğalı ilk defa kahvaltı yaparken Çınar uyuyordu :)

Anason uyku verir rezene sindirimi rahatlatır ilaç kullanmaktan iyidir..
(116 puan) tarafından
Anasonu çok fazla miktarda vermeyin bence bebeklerde uyuşukluk yapabilir ben bu yaşımda bile iki bardaktan fazla içtiğimde aşırı sakinleştirip sersemletir gibi yapıyor tabi sizin çocuğunuz en iyisini siz bilirsiniz
tarafından
Anason ve rezeneyi bir arada demledim 15 cc kadar içti çok değil ki bu 7 aylık bebeğe tek başına anason olsa 15 cc belki haklı olurdunuz..
(116 puan) tarafından
Tabiki siz annesisiniz bilirsiniz miktarını ben eleştirmek için demedim ki kullandığım damlanin içeriğinde anason yağı var. Miktarını güzel ayarladıktan sonra bir sorun olmaz.sadece bebeğinizi düşündüğüm için yaşadığım şeyi paylaştım
tarafından
Yok merak etmeyin aman bebek uyusunda diyip aşırıya kaçacak biri değilim sadece akşam yemeğinden sonra yarım çay kaşığı anason yarım çay kaşığı rezene yi 20 cc kaynar suyla demliyorum şeker dahi atmıyorum bebeğim daha şeker ve tuzla bile tanışmadı dikkatli bi anneyim pekmezini de ona özel şekersiz yaptım muhallebisine pürelerine katıyorum..
(116 puan) tarafından
Çok rahatlatıcı bitkiler ilaç kullanmaktansa doğal bitkileri tercih ederim. Uyumayan bebek gerçekten çok zor Allah hepimize sabır versin...
0 oy
(33 puan) tarafından
ben kullandım cok faydasını gordum. eşim kötü bir süreçtem geçti iş ile ilgili, uykuları kaçıyordu, gece kalkıp deli deli bir salona bir odaya giderdi uyumak için sanki yattığım yerde bir şey batıyor derdi. Akşam gece olsun istemezdi uyumamak için, sıkıntıya girdiği için. bizim mahalledeki eczaneye sordum bay bay night damla vermişti. bie haftaya kalmadı çok rahatladı eşim. Sonra düzeldi, bıraktık. Arkadaşımın bebeğine kullandı, 8 aylıktı. O da faydasını gördü. Ben kendi kızıma kullandım, 4 yaşında. Öğle uykusunu kestiğimi dönemde akşam yatmak bilmiyordu. İlaç değil. Bağımlılık yapmıyor dedi eczacı içeriği temiz dedi. Mayıs papatyası çok değerli bir bitkiymiş, ıhlamur ve melisa da var içinde. Melisa yağını ben ayrıca cildime de kullanıyorum. Zaten yenilebilir şeylerin cilde de faydası var der annem. Şiddetle tavsiye ederim yani. 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 616 göst.
0 oy
6 cevap 264 göst.
14 Mart 2024 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Sare akbaba (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 645 göst.
24 Aralık 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Cns42 (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
11 Mayıs 2023 24-36 ay arası bebekler kategorisinde Elfida_elif (134 puan) tarafından soruldu
...