0 oy
548 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (4,654 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ebemiz içine havuç koy ver dedi ama havucun o kadar suyu var mi? Ben pure olarak verdim hep elmayi falan da cam rendede rendeledim. Bide tüm olarak mi koymalıyım yoksa doğramalı ya da rendelemeli miyim? 
Bebek Ayı 5

2 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Canım bu katı meyve sikicagiyla sıkmak lazım havucu yoksa çıkmıyor suyu
(4,654 puan) tarafından
Evet bana da çıkmaz gibi geldi. Aslında derdim havuç suyu vermek değil benim. Süzgeç ile biraz oyalansin. Bide diş çıkarıyor çok kaşınıyor dışını de kaşısın. Elma falan versem olur mu ki? Sen kullandın mi canim kullandıysan kaçıncı ayda kulandın
(324 puan) tarafından
Ben kullanmadım süzgeç ama diş sorunu varsa istediğini kullan geçmiyor bebeğim 4 aylıkken çıkarmaya başladı çok zordu bide anlamadım sonra hiçbişey yapmadım sağlık ocagim diş jeli verdi kullanmadim bile tam manasıyla çocuk ağladı durdu falan sonra 20lik diş cikartmaya başladım onu da aldım jeli kendime sürdüm nasıl kesti okadar ise yaradı ki birde çok ağrı yaptı diş ondan sınra anladım çocuk neler çekmiş diye sende istersen disinol jel al eczaneden kolay geçer sonra ne verirsen ver oynar
(55 puan) tarafından
Jeli cocuga mi surcek anlayamadim bizde dis cikarcazda
(4,654 puan) tarafından
Bebeğim de 4 buck aylıkken çıkardı dışını şimdi  2. Geliyor ama çok zorluyor bu. Doktorumuz da dedi jel kullan diye kullanıyorum jelde. Ay benimde şimdi 20lik dişim ağrıyor kendime de deneyim aklıma gelmemişti hic. Hatta diyordum biz anne oğul dişten gidiyoruz:)
(324 puan) tarafından
Dişine sürücek jeli çok rahateder
(324 puan) tarafından
Kesinlikle kullan benimkini anında kesti
(55 puan) tarafından
Tesekur ederim inşallah bende kullanicam
-Reklam-
0 oy
(460 puan) tarafından
rendelenmiş tabiki meyve süzgeci yiyecekleri küçük parçalara ayirmamazki . Meyve süzgecinin görevi zaten yiyeceğin suyunu çekebilmek.
(4,654 puan) tarafından
Bogazina falan kaçmaz demi? Bide rendeleyince havucun suyu çıkar mi ki emince? Bana çıkmaz gibi geliyor da bide meybe süzgeçi hic kullanmadım
(460 puan) tarafından
havucun suyu çıkmıyor canım meyve sıkacağı lazım bir tek ona .  Sen hemşireyi boşver havucu haşlayıp  ezip püre  yaparak verirsin. Havucun ne işi varmış meyve suzgecinde :)) armut küçük dogra yada rendele elma erik bunlar güzel oluyor Boğazına kacmaz bu arada meyve süzgeci delikleri küçük küçük .
(4,654 puan) tarafından
Ay bende şaşırdım havuç deyince :) havucu veriyorum canim patates balkabağı falan ile birlikte buharda pişirip. O zaman ben yarin elma ve armut vereyim.
(460 puan) tarafından
bazen hemşireler gerçekten çok komik oluyorlar:)))
Afiyet olsun minnoşa :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
10 saat önce 6-12 ay arası bebekler kategorisinde 555Nazire (831 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
15 Kasım 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde ZelihaAytac (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 821 göst.
0 oy
7 cevap 461 göst.
...