0 oy
269 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (42 puan) tarafından
Arkadaşlar 4 aylık bebeğim ilk defa hasta oldu. Öksürük burun tıkanıklığı ve akması ve hapşırma var. Bol bol emziriyom zaten ama yinede sağlık ocağına götürdüm bugün aşımızda vardı ama hasta olunca yapmadılar aşıyı. Doktora durumu anlattım çocuğa bakarsam ilaç veririm gerek yok bol bol emzir. Ateşi çıkarsa öyle ilaç veririz dedi. Doktora güvenmelimiyim sizce?
Bebek Ayı 4

5 Cevaplar

0 oy
(1,089 puan) tarafından
Bence zaten aile hekimine guvenmemelisin. Bebeğin çok küçük devam.ederse yarın mutlaka çocuk doktoruna götür 
(42 puan) tarafından
Götürmek isterim ama Corona virüsü çıktı şimdi hastane hasta dolu eşim gitmemi istemiyor.
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Bakmadan böyle bişey söyleyemez belki ciğerlerin de bisey var cocugun belki ilacsız gecmicek. Allah korusun tabiki de, bir cocuk doktoruna gösterin. 
0 oy
(375 puan) tarafından
Benim kizimda 4aylikken hasta oldu suan 4 buck aylik ve yeni toparlandi bizde ilk ozel hastaneye gittigimizde sadece geniz akintisi var diye ve cok kück diye ilac vermemislerdi ardindan oksuruk basladi tekrar baska dr muayene olduk zaditen diye oksuruk damlasi verdi ve serum fizyolojikle her emzirmden once burnuna damlatiyordum sabah aksam aspiratorle genizini aciyordum arada burun spreyide kullaniyordum sk sk emzirin cok az emip birakiyorlar gerekirse sagipta verin ememiyorlar cok zor bir durum acil sifalar dilerim.
(42 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Bende burnunu aspiratörle hep açıyorum o zaman daha rahat emiyor. Baya grip oldu ya doktora götürsem ilaç verecek zaten virüs yuvası şuanda hastane çokta gitmek istemiyorum. Bitkisel şurup aldım sabah öğlen akşam onu veriyorum inşallah faydası olur sizede çok geçmiş olsun
0 oy
(134 puan) tarafından
Canım benim oğlumda aynılarını yaşadı, devamlı ıhşamur içip emzirdim 2 güne geçti. Burnunu temizledim hep birde evi çok sıcak tutmadım. Ihlamur iç devanlı geçsin bebişe. Çok geçmiş olsun hemen iyileşşin minik
(42 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bilgi için denicem inşallah faydası olur
0 oy
(106 puan) tarafından
Benim de bebeğim 2 aylıkken ağır grip oldu..ateşi çıkmaya başlayınca ateş düşürücü kullandım, burnuna serum fizyolojik kullandım..Doktor antibiyotik vermedi anne sütünde var zaten dedi..Bol bol emzirmeye çalış..Bebeği de takipte kal, kötüleşirse tekrar doktora götür..Geçmiş olsun..
(42 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Öyle yapıcam ağırlaştı gribi sürekli emziriyom burnunuda açıyorum inşallah geçer bir an önce

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
16 Ekim 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Merve naz (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
0 oy
13 cevap 455 göst.
0 oy
17 cevap 774 göst.
25 Temmuz 2022 3-6 ay arası bebekler kategorisinde BsrByr (144 puan) tarafından soruldu
...