0 oy
941 göst.
Profil image 3-6 ay arası bebekler kategorisinde (306 puan) tarafından
Sorum yukarıda 4 ay itibariyle kullanabilecegim bir suluk istiyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
(5,307 puan) tarafından
Canim ben 4 ayda cay kasigiyla veriyordum. 6.ayda philips aventin suluguna gectim. Oglum sadece emiyor sorun yasamadim ama 4 aylik bebek icemeyebilir. 30cclik alistirma bardaklari var, onlar 4 aydan sonra uygunmus
Profil image (306 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yazdigin için ben de çok durmadıgi dinlenemedigim zamanlarda 1 ölçü mama veriyorum süt yetmeyince su da veriyorum çay kaşığıyla tabi biberon almıyor almasın da gerçi 4 olmamıza az kaldı belki alıştırma bardağıyla içer diye almak istiyorum direk almak da istemedim sorayım kullanan varsa boşuna para vermeyim malum 3 çocuk eksik çok :))
Simdi bebeğin sulugu içerken bardak gibi kaldırip iciriyosun yoksa biberon gibi emiyor mu yani sizin suluk nasıl bişey netten baktım da şekline ama nasıl kullanan daha iyi bilir
(5,307 puan) tarafından
Biberonla vermistim suyu once ama biberonu hic beceremedi, sadece emiyor da. Ben de alistirma bardagi aldim eczaneden once. Weebaby vardi, yalan olmasin 11tl gibi biseydi sanirim. Bir iki hafta kadar kullandik ama onla da hep agzindan akitti sapsik :) en son bu aventinkini aldim. Bunun agzi yine silikon biberon gibi ama duz boyle gormussundur internette, deligi buyuk yarik gibi. Hem bardak gibi kaldiriyorum, bir yandan da emerek cekiyor gibi. Bu da 50tl gibi biseydi sanirim. Dedigin gibi masraflari cok bu boceklerin ;)
Profil image (306 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim bi arkadaş da chicco yazmış ikisinden birini alayım bakayım da netten
-Reklam-
0 oy
Profil image (306 puan) tarafından
Yok mu kimse çaresiz kalıp mamayi suluk yada alıştırma bardağıyla verenler 
0 oy
(150 puan) tarafından

Chicco nun suluğunu kullanıyoruz. Bizimki de biberon almıyor. Biz devam sütü için değil su için kullanıyoruz ama sanırım o işe de yarar. Hicbir şeyi almazken bunu kabul etti bizimki. Suluğun ağız kısmı dar ve pütürlü bir silikon malzemeden. Sanirim bunu anne memesine benzetiyor. 

image

Profil image (306 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bakayım netten bana da böyle bir şey lazım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
22 Ocak 2023 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Selennn (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 400 göst.
+1 oy
4 cevap 176 göst.
17 Nisan 2024 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Ümmühani (124 puan) tarafından soruldu
...