0 oy
473 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (33 puan) tarafından
2 buçuk aylık sünnet olduk, şiddetle tavsiye ederim, üç gün içinde geçti, ne çocuğa ne anneye hiçbir zorluğu yok, ilk oğlum da bir aylıkken olmuştu, şimdi 7 yaşında ve sünnet korkusu yok, çok rahat ettik, merak edilenleri sorabilirsiniz kızlar. 

4 Cevaplar

0 oy
(152 puan) tarafından
Ilk etapta igneyle mi uyusturdular kiremlemi kiremle uyusturup igneyi ondan sonra vuruyolar diye duydumda
(33 puan) tarafından
lokal anestezi ile oldu iğne yapıldı, ama iğne öncesi o bölgeye iğne acıtmasın diye krem sürdüler mi bilmiyorum açıkçası.
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Bide hangi doktor yapti genel cerrah mi ameliyathane demi oldu olduysa siz girdinizmi yanina 
(33 puan) tarafından
çocuk cerrahı yaptı, ameliyathanede ve bizi sokmadılar, ilk oğlum da başka hastanede aynı şartlarda yapılmıştı. Doktorların dediği; sünnet cerrahi bir işlemdir, ve mutlaka ameliyathane ortamında steril şartlarda yapılmalıdır, kesinlikle katılıyorum, ilk başka bir hastaneye gitmiştik bir ay önce, doktor bir odada yapmaya kalktı, vazgeçip son dakika yaptırmamıştım.
(33 puan) tarafından
ben zaten yanına giremezdim dayanamazdım ama güvendiğin bir doktor ve ekibine gönül rahatlığıyla emanet ediyorsun zaten. buarada üroloji doktoru da yapabiliyor.
0 oy
(697 puan) tarafından
bende dün bütün işlemleri yaptım sonucları cerraha verdim devlet hastanesi olduğu için onlar arıcak benim mayis 1 yada 2. haftası 
(33 puan) tarafından
şimdiden geçmiş olsun o zaman :)
(697 puan) tarafından
sağol canım bu arada beze değmesin diye pipisine bişy taktın mi
(33 puan) tarafından
hayır canım sadece bir numara büyük bez kullandık, sabah akşam sürmek için krem verdi, hatta kucağa alırken gazını çıkarırken hiç sünnet olmamış gibi düşünün dedi ama ben yine de dikkat ettim.
(697 puan) tarafından
anladım canım çok sagol
(697 puan) tarafından
ay biz bugün olduk sünnet ya arafa miz miz ama bana batikon verdiler bide 2 tane şurup
(33 puan) tarafından
batikonu ilk oğlumda göbeği düşene kadar vermişti doktor, sünnette verilen kremle sanırım amaç aynı, enfeksiyon olmasın diye. ama yine de ilk defa duydum, genelde krem veriyolar hatta antibiyotikli oluyo,bizim sabah akşam kullandığımızın adı furacindi, ilk oğlumda da mesela her açışta sürmek için teramisin göz merhemi vermişti, şurup olarak da ağrı kesici calpol verdi.
(33 puan) tarafından
geçmiş olsun buarada, atlattınız kurtuldunuz, bezini açtığın zamanlar  geri çek derisi yapışmasın dedi mi? ilk oğlumda dememişti bir sorun da olmamıştı, bunda uyardı doktor, ben çok korktum yapışacak diye elleyemedim çünkü ilk günler, hatta öteki doktora da sordum, şimdilik gerek yok, geçince çektirin dedi, tombul bebeklerde risk daha fazla,  netten araştırdım da yapışma vakası çok fazla sen de dikkat et yarası geçince arada çektir, ben hala kontrol edip çekip temizliyorum arada.
(697 puan) tarafından
öle bisey demedi canım ya sadeve günde 3 kere baticon 3m gün banyo yapabilir dedi ayın 13une de kontrole gel dedi bide bunun yanında 2 adet de surp verdi biri zimaks biris pedifon mu ne
0 oy
Profil image (196 puan) tarafından
Cok agladi mi
(33 puan) tarafından
ilk çıktığında çok ağladı, ağlamaktan emmedi bile, ama kucağımıza alıp dolaştırıp sakinleştirdik, sonra emdi ve uyudu, gece boyunca da ağlamadı bi daha.
Profil image (196 puan) tarafından
Ayy cok skr benm 2 bucuk  aylik bugunlerde yapayim dyrm
(33 puan) tarafından
evet çok geç kalma, ilk bir ay dünyaya alışma süreci olduğundan çok önerilmiyor, ama sonra ne kadar erken okadar iyi, çok hareketlenmeden dönmeye başlamadan.
Profil image (196 puan) tarafından
Ayy haklsn valln

İlgili bir soru bulunamadı

...