0 oy
1,350 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (98 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar göğsüm hep boş oğlum çekiyor çekiyor süt gelmiyor. Yememe ve içmeme çok dikkat ediyorum. Etimi sebzemi çok iyi yerim suyumu bol bol içerim. Sütlü şerbetli tatlı yerim mutlaka. Gece uykumu uyurum. 4 5 saat kesintisiz uyur bebeğim ama yine dolmuyor göğüslerim .Önceden birini emzirirken diğerinden süt akardı. Göğüslerim hep mastit oluyordu bebeğim  bosaltamadigindan süt bezeleri olurdu. 

Bunları yazdım çünkü önerilerinizde su iç flan yazmayın diye. Daha önce bestlak kullandım ilk zamanlar süt arttirmak için. Ilk içtiğimde arttırdı ama sonra fayda etmedi sanki . Size sorum hangisini alayım size hangisi etki etti.

Kullananlar yazarsa çok sevinirim ona göre karar vericem kızlar . Uzun oldu kusura bakmayin lütfen.

7 Cevaplar

+1 oy
Profil image (164 puan) tarafından
Kesinlikle bestlak süt arttırıcı damla Günlük 20 Damla kullan
(98 puan) tarafından
Cevap için sağol canım. Sen kullanıyor musun şuan?
Profil image (164 puan) tarafından
Evet canım şu anda bestlak Damla kullanıyorum eczanelerde Fiyatı 44 TL ücretli olarak satılıyor
-Reklam-
+1 oy
(250 puan) tarafından
Ben bestlak kullanmştmm, humana içerik olarak sırf şeker diye duydum. 
(98 puan) tarafından
Sütünü arttırdı mı peki canım?
(250 puan) tarafından
Yani o sıra farklı şeylerde kullanıyordum biraz yediğime dikkat ediyodm onun etkisi varmıydı inan bilmiyorum. En çok dinlenince çoğalıyor sütüm zaten as
(98 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
+1 oy
(15 puan) tarafından
Ben de bestlak kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim bende çok işe yaradı 
(98 puan) tarafından
Sağol canım Bn de tekrar alayım o zaman
+1 oy
(297 puan) tarafından
Kesinlikle bestlak damla ve yanısıra kayısı ye canim. Ben kayısı yediğinde göğüslerim şişiyordu sutlenmekten. 
(98 puan) tarafından
Tamam canım sağol
+1 oy
(297 puan) tarafından
Kesinlikle bestlak damla ve yanısıra kayısı ye canim. Ben kayısı yediğinde göğüslerim şişiyordu sutlenmekten kayısı suyu da içebilirsin.  Ama ye bence. 
0 oy
(104 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayim cnm sezeryan dogum yaptim bebegimi kucagima almadan yogunbakima aldilar 15 gun kaldi o surecte sut sagdim her gun goturdum ama dinlenemedim cok üzüldüm uzuntuden olsa gerek pek fazla yok umarim cogalir bestlak kullandim pek fayda etmedi kim ne diyorsa sira ile deniyorum umarim sut yapan seyi bulabilirim en kisa zaman da 
0 oy
(150 puan) tarafından

Bestlac bir süre sonra  etkisini kaybediyor sanki. Diğerlerinde de laktoz var sanırım çok şekerli ve bizde gaz yaptı sabaha kadar kıvrandı bebeğim. Rezene tohumu alıp demleyin ve su gibi için bence. Bir de sütünüzün yetecegine inanın. Ben bunu pek takmıyordum önceleri ama doğruymuş. Kafa rahatlayınca anında yoluna giriyor süt meselesi. Tevekkül etmiyoruz galiba yeteri kadar.Bu arada önceden benimde akardı ustum başım süt olurdu. Şimdi oğlum 8.aya giriyor göğüsler yumuşacık akma falan yok ama doyuyor çok şükür hem de çok tombul masallah. Yanı göğsün durumuna takılmayın.


İlgili sorular

...