0 oy
287 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (613 puan) tarafından
6.5 aylık kızım, oyuncaklarıyla bir iki dakika ancak oynuyor.beraber oyuncaklarla oynasak bile çabuk sıkılıyor.şarkılar danslar biraz boğuşma, gıdıgıdı, biraz ce ee derken oyun kalmıyor. Ev işlerini beraber yapıyoruz oyundan daha çok ilgileniyor işlerle. Tek başına zaman geçirmesi için çok mu erken, beraber ya da tek neler oynayabiliriz? İnstagram kullanmıyorum, onun dışında bildiğiniz bi site kiitap filan var mı? Veya önerebileceğiniz oyunlar? 

2 Cevaplar

0 oy
Profil image (155 puan) tarafından
Bende yapcak bisey bulamıyorum ama yaptıklarımızı anlatayım..kitap okurken güzel dinliyo oda konusuyo gbi karşılık veriyo , müzik acıyorum şarkı söylerken çok kıkırdıyo mutlu oluyo , müzikli oyuncakları var kendi onlarla oynuyo , zeka kartlarını anlatyrm hikaye uyduruyorum ozaman güzel vakit geciyo , dönencesini seviyo onu izlemeyi , örümcekte tutuyorum 10 15 dk falan ozaman geri geri gidiyo zıplıyo olduğu yerde flan , elinde çıngırak tutup oynuyo bazen kendi kendine ama 2 3 dk snra ondan da sıkılıyo oyun halısını da sevmiyo artk..ayaklarına masaj yaparken mutlu oluyo , yüzüstü koyunca kendi 10 15 dk vakit gecirebiliyo önüne biseyler koyuyorum uzanmaya çalışıyo oyuncaklarına..camın önüne koyuyorum dışarıyı izliyo bide bazen malum dışarı çıkaramıyoruz o sekilde
(613 puan) tarafından
Cevabınız için teşekkür ederim.kartlarla kitapları hemen yemeye çalışıyor artık :) ayak masajını bi deneyeyim, çok yapmamıştım onu. Yürüteci doktor önermediği için almadım ben. Ayna karşısındaysak ancak bi 5 dk filan duruyor yüzüstü de. Müzikli oyuncaklardan da çok çabuk sıkılıyor :( bugün eline buzdolabı poşeti verdim, evdeki oyuncakların ropşamıyla geçirdiği zamandan daha fazla zaman geçirdi resmen.camdan daha çok dışarı bakmayı deniycem bi de.çok teşwkkürler.
Profil image (155 puan) tarafından
Rica ederjm canm , kartlar ve kitaplara çözüm ıkinizde yüzüstü uzanın yere biraz uzakta tut alamıyo canm ağzına dha çok heyecanlanıyo benim oğlan bi dene sende istersen dicem ama yüzüstü ayna karşısında duruyo demissin smdi yazarken farkettim :)  ,  yuruteci de bizim doktor çok uzun ve göz önünden ayırmamak şartıyla kullanablirsin dedi hediye geldiği için günde 10 15 dk oturtuyorum yoksa benimde çok içime sinmiyo aslnda ,  Aynen o kadr oyuncak var bende geçen plastik su şişesi verdim dediğin gibi dha fazla zaman geçirdi:) otururken bacaklarm üzrinde zıplatıyorum yada ayakta kucagmdan ozamanda çok kıkırdıyo hoşuna gidiyo canm , bide parmak hareketleri 1 2 3 4 5 diye sayıyorum sonra 5 4 3 2 1 oda elini uzatp biseyler yapmaya çalışıyo  dikkatini çekiyo yine aklıma geldikçe yeni biseyler keşfettikçe yazışalım brbrmze
(613 puan) tarafından
Belki yüz üstü durmasını da sağlar, yarın hemen kitapları yüzüstü okuyalım :) şarkılar uydurup el ayak yüz göbek filan heryerine dokunup gıdıklayıp bi yandan spor yaptırmış oluyorum.hep oturmak istediği için artık direniyor :/ örtüyle ce eee oynuyoruz, o da az çok hoşuna gidiyor. Babası da ben de kırk takla atıyoruz papağanımıza güldüğü kadar bize gülmüyor ya. Kuşun da yaptığı bişey yok yani, yemliğine inip yemini alıp dışarı çıkmak..acaip keyif alıyor onu izlerken. Yarın bi de pilates topunu deniycem. Umarım o da etkili olur.
Profil image (155 puan) tarafından
Inşallah canm :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben yere battaniye serip hareket ettiriyorum genelde dönmesi ve uzanması için etrafına oyuncaklar koyuyorum. Ara ara bastırıyorum eline farklı nesneler veriyorum mesela top gibi tutması bidaz daha zor olan şeyler. Mama sandalyesine renkli bantlar yapıştırıyorum onları çekmeye çalışıyor (küçük nesneleri de tutabilmesi için) pilates topuna yüz üstü koyup hareket yaptırıyorum (boyun kasları gelişsin diye) camdan dışarı bakıyoruz sohbet ediyoruz o şekilde genelde. 
(613 puan) tarafından
Tek kişilik pamuk yorgan seriyorum ben de, yatıp yuvarlatıyorum, ayaklarını filan hareket ertirip sağa sola döndürüyorum.kalkıp oturmak istiyor hemen.yüzüstü de ne yapsam çok kalmıyor, ayna karşısındaysak ancak 5 dk filan.pilates topu iyi fikirmiş, aklıma gelmemişti hiç, baza altında duruyordu öylece, bi deneyeyim bakalım. Renkli bantları da deneyeyim. Camdan dışarı bakmayı da artırsam iyi olacak sanırım. Arada kanguruya koyup dışarı çıkıp biraz yürüyorduk, şimdi çıkamıyoruz :( çok teşwkkür ederim cevabınız için.
tarafından
Rica ederim Bi instagram sayfasi var çok fazla paylaşım yapmıyor aktif bebekler diye ordan da bakabilirsin ben ordan bakmıştım. Bide renkli bantta gözünüzü ayırmayın hemen ağzına alıyor Allah korusun yapışkanlı boğazına falan yapışır

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 244 göst.
25 Kasım 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
0 oy
0 cevap 58 göst.
12 Ağustos 2021 12-24 ay arası bebekler kategorisinde Yusuf'un Sultan'ı (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
...