0 oy
487 göst.
Profil image 6-12 ay arası bebekler kategorisinde (2,520 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir babasi bir de ben variz evde. Okul vakti esim sabah gider aksam gelirdi. O zamanlar babasi ilk geldiğinde biraz tepki verirdi gulup ederdi falan ama o kadar. Simdi esim de evde. Kiz hep sadece ikimizi goruyor. Diş doneminde baslayan bir duskunlugu oldu bana. Hastalaninca tavan yapti bu duskunluk. Simdi ise hep beni istiyor. Babasiyla oynuyorlar mesela, ben de pompa yapiyorum, emekleyip dizime tirmaniyor. Babası aliyor o geliyor. Kucagimdan babasinin kucagina veriyorum agliyor falan filan... Dolayisiyla bu durum hem esimi uzuyor (bu kiz beni sevmiyor heralde diyor) hem de benim kafam rahat bir is yapmami engelliyor. Bu durumu nasil değiştirebiliriz fikri olan var mi? Esim de kiz icin oluyor resmen. Yapmadigi sebeklik, oynamadigi oyun kalmiyor. Ama yok.... ille de ben....
Bebek Ayı 8+21

4 Cevaplar

0 oy
(1,019 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Canim bebeklerin tek kişiye bağlanması normal bir durum. Benim kızımda öyle ama bana değil babasina düşkün. Geceleri bile baba diyerek uyanıyor. Pedagog Adem Güneş var, youtubeda videoları var , güvenli bağlanma konusunda çok açıklayıcı bilgiler veriyor. Bende üzülüyordum ama normal olanı buymuş. 
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yaa. O zaman cok sevindim bu durumun normal olmasina. Cidden babasi da uzuluyor ya. En azindan normali buymus derim de onun da ici rahatlar. Biraz daha buyuyunce alirim gotururum ben kizimi falan diye hayal kuruyor. Zamanla degisir, kiz cocuklari babaya duskun olurmus diye bekliyoruz bakalim :)
(1,019 puan) tarafından
Evet söyle babasina içi rahatlasın. Benim eşimde bana soruyordu , normal olduğunu öğrenince içi rahatladı.  Ama emin ol zamanla senden çok babasına düşkün olacaktır. Benimki 11.5 aylik , babasinin elinden tutuyor hadi atta diyor. Babasıyla birlikte gezmeye gitmek istiyor.
Profil image (2,520 puan) tarafından
:D tam esimin hayali :D kizi, gelince baba diye boynuna atlasin, hadi beni parka gotur desin, o da beni evde birakip kiziyla basbasa parka kebapciya falan gitsin :D  simdiden kiskandiriyor beni bu soylemlerle, gercekten olursa bu sefer de ben kuserim :P :D
(1,019 puan) tarafından
Zamanla bunlarin hepsi olacak :D Ben bazen diyorum , kızım seni 9 ay karnımda taşıdim ben doğurdum , anlıyorum babanı çok seviyorsun ama banada yabancıymışım gibi davranma. Benim kızım kapı çalınca hemen bağırmaya başlıyor babammm diye , eşim diyorki kızım bana babam dedikçe eriyip bitiyorum , öl dese ölürüm.
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yaaaa ^^  ben de hem banasina da duskun olsun istiyorum hem de beni yine bu kadar sevsin :D  bakalim zaman ne gösterecek :)
(1,019 puan) tarafından
İyidir ya babaya düşkün olması , özellikle kız çocuk icin daha iyi bence. Babadan korkmak yerine sevmesi , babaya düşkün olması  gerçekten çok iyi. Artik bizde erkek bebek doğurup bizi daha fazla sevmesini bekleyeceğiz. ;)
Profil image (2,520 puan) tarafından
Hahahhaa dogru soyledin canim :D  bakalim kismet artik ^_^
-Reklam-
0 oy
(173 puan) tarafından
Kafan rahat olsun brak babasıyla zaman geçirsin sen onları biraz baş başa bırak herşeyiyle sen ilgilendiğin için sana düşkün birazda babasına brak o ilgilensin aralarında bağ oluşsun sadece oyunla olmaz altını temizlesin yemek yedirsin ne biyim senin yaptıklarını oda yapsın
Profil image (2,520 puan) tarafından
Canim altini temizlemek disinda her seyi yapiyor. Hatta bazi sabahlar ben kalkmiyorum esim aliyor kizimi ben uyuyorum biraz daha. Bu surecta onlar oyun da oynuyor, babasi sutunu de veriyor. Ya da ben baska bir seyle mesgulken esim yemegini de yediriyor. Banyo vakti kiyafetlerini cikariyor. Adam yapiyor yani her seyi. Beraber oldukca vakit geciriyorlar zaten. Ama yine de durum boyle..
0 oy
Profil image (3,039 puan) tarafından
Bnm kızımda 8 aylık aynı dediğin gibi canım eşim çok ilgili bı baba babasını da seviyor oynuyor ama ben de aynı zamanda aynı oda da olacam mutfağa gittiğim zaman bı sure sonra yanıma gelmek istiyor örümcek de gezerken bile beni göremediği an hemen koşuyor arıyor bu aylarda anneye düşkünlük anneyi kaybetme duygusundan olurmuş zamanla duzekecekmis araştırdığım da bunlar cikiyor bende bıraktım akışına bizde dediğin gibi üçümüz yaşıyoruz ailelerimiz de uzak çok fazla gelen gideni mız yok ve eşim işte iken sürekli benimle o yüzden de haliyle düşkünlük oluyor
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Bu geçici bir durum vazgeçirmeye çalışma guvenini sedelersin odadan çıkınca ce e felan yap sürekli senin geri geleceğini bilsin bir süre sonra.alisiyor zaten gittiğinde geleceğini anliyor
Profil image (2,520 puan) tarafından
Yo hayir vazgecirmeye calismiyorum zaten. Ayrica benim kaybolmadigimi gelecegimi vs biliyor. Sadece bensiz durmak istemiyor. Ucumuz yerde oynuyoruz mesela, gelip ustume tirmaniyor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
23 Mayıs 2022 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Balpp (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
7 Temmuz 2023 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Gökçe Akbulut (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
...