0 oy
31,263 göst.
Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (5 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar. 

Internette cok fazla reklamını gordum kullanan varmi diye sormak istedim eylül ozturkunde reklamını yaptığı gasicon gaz damlasini kullanan varmi bebege verilmiyormus anne suya katip içiyormuş içeriği Rezene yağı, ayçiçeği yağı, tatlı badem yağı, anason yağı, susam yağı, kimyon yağı ve dereotu yağı diye belirtmişler kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi 

image

Bebek Ayı 2bucuk

2 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından
Bende merak ettim iiyiyse  kullaniriz
-Reklam-
0 oy
(104 puan) tarafından
Tam bir fiyasko bende eylul ozturkun onerisi ile aldim almaz olaydim hic bir etki etmedigi gibi kizim dahada huysuzlasti eylul hanima msj yazdigimda beni engelledi surekli guzel yorumlari paylasiyorlar ama asla olumsuz yorum yapilmasina izim verilmiyor.. Benim kizim cok cok aşırı gazli bir bebekti doktorum nurse harvery surubunu yazdi gunde 1 cay kasigi veriyorum icerigi kimyon ve dereotu yagindan olusuyo cok sukur iyi geldi ve baya baya hafifledi gaz krizlerimiz..tavsiye edebilirim.
(5 puan) tarafından
Firmanın instgrm sitesinde de hic bir yorum yok kullananlar yorum yapabilirmi diye yazdim onu bile silmişler.. eylül öztürk niye böyle saçmalık yapiyor anlamış değilim kendisininde bebeği var bile bile yaptıysa nasil vicdanı rahat hic anlamış değilim! Tavsiyeniz icinde cok tesekur ederim 3.ayımıza girdik hafif hafifte olsa gazi azaldı iyiki yazmışım once sipariş vermeden yoksa 60 tl çöppp..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 3,457 göst.
7 Kasım 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Mstfninannesi (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,360 göst.
4 Eylül 2020 Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde Nhr (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 3,036 göst.
14 Ağustos 2020 3-6 ay arası bebekler kategorisinde Busrabulut (886 puan) tarafından soruldu
...