0 oy
1,209 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (136 puan) tarafından
Bebek Ayı 6

9 Cevaplar

+1 oy
(24 puan) tarafından
Uyku egitimi veren hemsireler var ucretli ben almadim ama bilemiyorum ne kadar ise yaradigini. 100 -150 arasiydi sordugumda. 
(211 puan) tarafından
Kime sordunuz canım adresi telefonu var mı
(24 puan) tarafından
Instagram hesabi var canim . Izmirbebekhemsiresi Serap gül diye.  Bi bak istersen. Watsap yazışmalarını hikayeye atiyolar . Cok dikkat etmedim ama bi kac gunde sonuc veriyo diye yaziyolardi. Sen yinede kendin iyice bak . Umarim ise yarar canim.
(211 puan) tarafından
Tamam canım 150 lira dediğinde ne zamandı
(24 puan) tarafından
12 martta canim. Bi görüntülu konusma var bide normal konusma. Görüntülü 150. Sen uyku eğitimi nasil veriyosunuz de. Onlar kalıplaşmış bi msj gönderiyolar herseyi yazmışlar.  Daha net ogrenirsin. Ben hatirladigim kadarini yaziyorum.
(211 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(64 puan) tarafından
Aah ah ben de öğrenmek istiyorum 
(210 puan) tarafından
Ay bende beklicem
0 oy
Profil image (238 puan) tarafından
Sanırım baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor. Ben genelde kendisi uyumaya alıştırdım ama kayımvaldmlerde olduğu zaman sallıyorlar :/
(89 puan) tarafından
Hepimizde aynı dert alıştıryolar snra olan bize oluyo. Bide demiyomu sallama ıyı degıl dıye
0 oy
(16 puan) tarafından

Tam da ayni seyi dusunuodum ve  belki bi cozum buluurm diye buraya geldim yalniz deilmisim :(

0 oy
(7 puan) tarafından
Mamaroo tarzı ana kucaklari kullanabilirsiniz
0 oy
Profil image (502 puan) tarafından
Ayni sıkıntıyı bende yasadim benim bebegim daha 2 bucuk aylik ama ana kucaginda sallanmaya alistirdilar ve ondan sonra asla kendi besiginde yatmadi ve surekli sallanmak istedi geceleri uyumuyodu sureklu sallanmak istiyodu ana kucagini sallamayi kesince yine uyuyaniyodu artik sallamaktan kolum hala salliyomus gibi oluyodu suanda 4 gundur asla ana kucagina koymuyorum kucagimda yorulunca kendiliginden uyuyo sallanmadan uyumaya alistiriyorum koltuğun uzerine koyuyorum cok huysuzluk yapinca ya da sallanmayacagini anlayinca emerek uyutuyo kendini 
0 oy
(913 puan) tarafından
Süper dadı vardı bir ara TV de bilmem izlediniz mi hiç. Bebeğimle sabah 6 ya kadar oturuyorduk o program sayesinde 1 hafta da bebeğimi beşiğe bıraktığım anda uyur vaziyete getirdim . 
Profil image (10 puan) tarafından
Nasıl bir teknik uyguladiniz acaba çünkü bende ayalta salliyorum 5 aylık ama yoruldum
0 oy
(78 puan) tarafından

En basiti salla dur yöntemidir canım. Önce 5sn ile başla 5sn salla 5 sn dur ona alılınca 10 sn yeye çıkart ve böyle arttır 1 haftaveya 2 haftaya sonuç verir.  

Yada ayağına koyunca salla susunca dur popoya pış pış yap ağlayınca salla. Susunca dur popoya pış pış yap zmanla alışacaktır ve genellikle bebeklerin alışma süreci 21 gündür fakat bebeğinizin uyumuna bağlı olarak faha kısa veya uzun olarak değişkenlik gösterebilir.

Bu yöntemle sallamayı burakabilirsiniz zamanlabyatağına da alıştırabilirsiniz . Ama öncelikle bu bi sabır işidir unutmayın. Şimdiden kolay gelsin:) :) ♡

0 oy
(913 puan) tarafından
Daha dur bizimki 10 buçuk aylık artık topuklarım şişti:(
(91 puan) tarafından
3 aylık gece hic sallamadim gündüzde babası veya kardesi ben evin işini yapana kadar salladı 12 1 gibi uyur ertesi gün 11 12 gibi kalkar ve mutlu uyanır saati gelince uyandirmadan yatarak emziyorum terakrar uyuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 233 göst.
0 oy
8 cevap 549 göst.
0 oy
3 cevap 342 göst.
15 Mayıs 2021 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Eda nur (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 794 göst.
...