0 oy
347 göst.
6-12 ay arası bebekler kategorisinde (151 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar evde büyük beşik var fakat bizim oglan fisher pricein elektrikli salıncağında uyuyor hala fakat o da 9 kilo kapasiteli bizimki 7 aylık oldu 1 ay bıle kullanamam artık malum hareketlendi bana soyle 1.5 2 yasina Kadar kullanabileceğimiz elektrikli besim önerir misiniz size zahmet ? 

2 Cevaplar

0 oy
(58 puan) tarafından
Canım besik alacagına sallamadan uyutmayı dene olmazsa alırsın 
(151 puan) tarafından
Ah tatlım ah çeken bilir o dediğin bizim icin cok gec artık Malesef ayakta da olsa kucakta da olsa illa sallanacak kolikti bizimki ve o kriz Zaman'larını atlatabilmek icin insan her yolu deniyor o yüzden de beşik şart Keske sakin bir çocuk olsaydı da sallamasan uyutanilseydim :)))
-Reklam-
0 oy
Profil image (361 puan) tarafından
Aynen benim bebeğimde sürekli elektrikli salıncakta uyuyordu ama ben sallanmasini istemedim şimdi kucağımda gezdirip uyutuyorum sallamayla 10dk.da uyuyan bebeğim gezdirerek 5dk.a uyudu hem bana spor oldu:) hem benim kokumu alınca hemen daldı uykuya ve uyku süresi uzadı baya deneyin dilerseniz.
(203 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğiniz peki canım benim oğlum 2 aylık ve alıştı maalesef sallanmaya
Profil image (361 puan) tarafından
5.ayına girdi sizin için daha iyi inş hemen alışır
(203 puan) tarafından
İnşallah canım ya Allâh hepimize kolaylık versin
(151 puan) tarafından
Tatlim kucakta da denedik hatta arada kucakta da uyuyo ama o dediğin gece mümkün degil zaten saat bası memeye uyanıyo denedik gecelerce uykusuz kaldığımı bilirim hanı baska bir yol bulayim diye ama yok Malesef
(151 puan) tarafından
Bak ben de sana tavsiye vereyim kaç aylık bebisin bilmiyorum ama benimki 7 aylık kolda sallayınca Cidde'n gittikçe agirlasiyo o yüzden zar zor da olsa gündüzleri ayağımda sallamaya alıştırdım yani tabi sen daha iyi bilirsin ama yine de en iyisi ayakta sallamak :))
Profil image (361 puan) tarafından
Bizimki şimdi bile baya toplu birde sezeryan oldum zorluyor ama inanin sallamakla sarfettigim efor kucakta daha az birde uyku süresi şaşırtıcı derecede baya baya arttı sonraki aylarda da bakalım ne yapacağım.
Profil image (361 puan) tarafından
@obsesif_54 gece rutini olusturdum ben işe yaradı bi yerde okuyup uygulamıştım deneyin isterseniz. Akşam aynı saatte karanlık odamıza geçiyoruz ben o sırada hep aynı ninniyi söyleyerek altını degistiriyorum çoraplarını çıkartıyorum ayaklarını biraz ovuyorum sonra emzirmeye gelince artık susuyor tepkisiz kalıyorum. 3.Akşam rutine alıştı bebeğim ninni sonrası uykuya geçiş arada kalktığında da emip yatma yazıda ozellikle belirtmiş önemli olan bebeginize gece gündüz kavramını bu sayede öğretmek karanlık oldu mu sadece uyulur.u bebeğe vermek.  Bi deneyin belki sixde de ise yarar inş.
(151 puan) tarafından
Deneyeceğim cok teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 212 göst.
30 Mart 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Meltem&resul (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 801 göst.
0 oy
6 cevap 415 göst.
23 Temmuz 2020 6-12 ay arası bebekler kategorisinde Nslhn (131 puan) tarafından soruldu
...