0 oy
339 göst.
Profil image Yenidoğan (0-3 ay) kategorisinde (69 puan) tarafından
65 günlük bebeğim var çok sıkıştık mama derken sütüm yok etrafımdaki insanlar kaşık mamaya geç birşey olmaz diyor yeğenlerim vs 15 günlükken büskiviye kaşık mamaya vs başladı ekstra formül süt yiyorlardı sorun yaşamadı annem deneyelim diyor kimi diyor yedirmesi zor doktor diyor en az 4 ay ne yapacağımı şaşırdım lütfen eleştirmeyin akıla ihtiyacım var erken başlayan var mı bu şekilde sorun yaşadınız mi?
Bebek Ayı 65 günlük

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sindirim sistemi gelismedigi icin bi sıkıntı cikmasin. Daha cok kucuk. 4 aydan once onermiyorlar. Bebe biskuvisini doktorlar onermiyor zaten. bide alerji riski var. Zaten kasik mamalar aman aman vitaminli degil. Oglum 6 aylik hip kasik mama aldik doktor sadece 1 kere ver dedi.  Gelisimi icin ya anne sutu yada formul sut. 
-Reklam-
0 oy
Profil image (1,917 puan) tarafından
Bebeğin daha çok küçük canım başlamasan daha iyi olur ama tabi karar senin 
0 oy
(147 puan) tarafından
Bebeğiniz çok küçük neredeyse oğlumla aynı günleri. Kaşık mama olmaz lütfen denemeyin hele bisküviyi bile 6 ay sonrası kendim yapıp vermeyi düşünüyorum. Benimde bazen yetmiyor formul süt kullanın. Sindiremez. Yani fıtrata uygun değil. Sadece anne sütüyle beslenmeli yada ayına uygun mamayla. 1 paket alsanız devamlı kullanmıyorsanız benim gibi bir ay gider hem sağlığı hem maliyeti açısından çok daha iyi. Başka yol denemeyin inanın gerek yok. Herkesin değil sizin kararınız önemli ve bazı konular karar işi değil bile. Olması gereken belli. Sağlıkla büyüsün inşaallah. 
0 oy
(197 puan) tarafından
Kesinlikle başlama canım sen etrafına bakma o daha çok küçük sindirim sistemi gelişmemiş eğer bebegin doymuyorsa ayına göre devam sütü kullan .
0 oy
(279 puan) tarafından
Kasik mamasi icin cok erken uygun fiata mama var fakat besleyici ama vitamin degerleri icerigi basit ben senin yerinde olsam   6 olana kadar bebelac falan al kendinden kıs mutfaktan kis ben oyle yapiyorum inan 6 gunde 1 kutu yiyor benimki 80 liradan dusun aylik mama parasini  
0 oy
(122 puan) tarafından
Bebeğün çok küçük daha benim oğlum 5 aylık olucak nerdeyse 3 4 kutu kaşık mama yedirdim ve kaka yapması zor ve geç oldu başlama bence formül mama ver 

İlgili sorular

...