0 oy
682 göst.
3-6 ay arası bebekler kategorisinde (2 puan) tarafından

Bebeğim 3kg doğdu 1 hafta sonra hastaneye gittiğimizde sarılıknolmuştu 2 800e düşmüştü. Şimdi 1 hafta sonra 4 aylık olucak. 3. Ayında gittiğimzde kilosu 6 kg du boyu da 62 cm di. Hem mama hem anne sütüyle besliyorum. Tabi önceleri bukadar mama vermiyodum büyüdükçe ml mi çoğaldığı için daha da yetmemeye başladı şimdi günde 3 e çıkıyor mama . Benim göğüslerim sabah uyandığımın haricinde hiç bir zaman sert olmuyor sönük şekilde. Ama sıktığım zaman süt geliyor. Ben bebeğimin acıktığını doyduğunu sütün yettiğini nasıl anlıcam. Herşeyi verince emiyor tam acıktığını anlıyamıyorum oyüzden. Her ağladığında emzirmekle susturmakta istemiyorum. Bi yandan mamaya devam ediyim zaten ek gıdaya başlayınca sütüm yeter diyorum bi yandan sütümü nasıl çoğaltırım mama vermiyiö diyorum. 

image

2 Cevaplar

0 oy
(195 puan) tarafından
Siz yine aynı şekilde beslemeye devam edin. Kilosu ayına göre iyi. 3 aylık kız bebeklerde kilo ortalaması 5.400 erkek bebeklerde 5.900 demişti doktorumuz.
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından
Benimde oyleydi canim gece uyuyup dinlendigin icin sutunde dinleniyo haliyle goguslerin  tas gibi olup cogaliyo gun icerisinde uyumaya bak bebis 2 saatte bir uyaniyosa 1 saatini ise guce ayir kendini cok yormamak kaydiyla son 1 saatide uykuya o zaman tas gibi oluyo gogusler hem sonuk olsada sut oluyo bebek emdikce yerine geliyo .

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,499 göst.
0 oy
8 cevap 230 göst.
0 oy
5 cevap 535 göst.
...